Hajnalban jön az újabb Sixers-Bucks derbi a Sport TV-n

Pályára lép a Warriors is, nézzük, hogy mit érdemes tudni a játéknap előtt.

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 2:00 (Sport 1)

Értelemszerűen ez lesz a játéknap kiemelt rangadója, hiszen a listavezető utazik a keleti harmadikhoz, de jelenleg mindkét oldalon az egészség és a fizikális állapot lesz a kulcskérdés. A Sixers back-to-backet játszik, előző este sokat is voltak pályán a kezdők Atlantában, ráadásul egyébként is nagyon elengedték magukat az utóbbi időben, illetve a sérülések is számíthatnak - Joel Embiid a hírek szerint most visszatérhet a hosszabb pihenője után, Jimmy Butler viszont nem biztos, hogy kisebb sérülésével együtt pályán lesz a b2b második felén. A Milwaukee-nál jó páran hiányoznak, Brogdon, Gasol, Mirotic, DiVincenzo és Snell most sem lesz ott a pályán, Middleton viszont minden bizonnyal visszatérhet és Antetokounmpo is játszani fog, úgyhogy a fő playmakerek bevethetők lesznek. A vendégek egy győzelemmel bebiztosíthatják alapszakasz-elsőségüket, de vereség esetén sem történik nagy gond, a hazaiaknál pedig hasonló a helyzet, hiszen egy sikerrel gyakorlatilag bebiztosítják a harmadik helyüket, ha viszont kikapnak, még akkor is lesz két meccs előnyük a Boston-Indiana párossal szemben. Legutóbb egyébként néhány hete fantasztikus meccset vívtak ők egymással, akkor Embiid és Antetokounnmpo is MVP-teljesítményt tett le az asztalra, kíváncsian várhatjuk, hogy a helyzet ellenére presztízst csinálnak-e ebből.

Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers 4:00

Lényegtelen mérkőzés, hiszen egyik csapatnak sincs miért küzdeni, bár mindkettő próbálja komolyan venni a meccseit ettől függetlenül. A Cavs az utóbbi időben azért a helyére került a korábbi biztató eredmények után, mostanában nem nagyon tudnak védekezni Sextonék és zsinórban hatszor kaptak ki, ebből 0-3 a jelenlegi idegenbeli túra, úgyhogy már meglehetősen fáradtak is lehetnek. A Kings ennél azért jobb passzban van, de legutóbb simán kikapott otthon a Houstontól, meglátjuk, hogy most mennyire pörögnek fel Buddy Hieldék - az esélyeiket mindenesetre növeli, hogy Kevin Love kihagyja ezt az összecsapást. 

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 4:30

Kötelező meccs a GSW számára, Steph Curryék továbbra sem kiegyensúlyozottak, de ezúttal két nagyon meggyőző hazai siker után utazhatnak el Los Angelesbe és most már nagyon kiengedni nincs értelme, hiszen a nyakukon van a playoff - a nyugati első kiemeléshez még kell meccset nyerniük, a Lakers pedig ideális ellenfél lehet ehhez. Rondóék már tényleg B csapattal küzdenek és bár volt egy remek időszakuk, legutóbb a Thunder ellen már nem tudták borítani a papírformát és most is komoly meglepetés lenne, ha megszorítanák a bajnokot - a Golden State-nél az alapemberek elvileg mind játszanak, Bogut és Livingston az, aki bejelentetten pihenőt kap erre az estére.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus