Hajnalban Mavericks-Suns a Sport TV-n

Pályára lép a Warriors és javítana a Knicks - mutatjuk a következő NBA-játéknap beharangozóját.

 

New York Knicks - New Orleans Pelicans 01:30

A Knicks a korábbi jó formája után sorozatban kettőt bukott, mindkettőt hazai pályán, így nagyon fontos lenne neki, hogy javítson, míg a Pelicans szintén két vereségből érkezik, eddig 0-2-re áll idegenbeli túráján - viszont egy nappal többet pihenhetett, mint a New York. A Knicks azért összességében jobb csapat, a felek idei első meccsét is megnyerte New Orleansban, de a legutóbbi két találkozó problémáit ki kell javítania, ha nyerni akar - új sérültje nincs, de nem is tér vissza senki, úgyhogy az eddigi kerettel kell kezelni a gondokat. A Pelsnél Graham bokája rakoncátlankodik és kérdéses a pályára lépése, illetve a 6-17-es idegenbeli mérleg sem növeli Valanciunasék esélyét - a centernek egyébként nehéz dolga lesz Robinsonnal szemben és ha jól dobnak majd kintről Quickley-ék, akkor inkább nekik áll a zászló. 

 

Dallas Mavericks - Phoenix Suns 01:30 (Sport 1)

Ez lesz a játéknap rangadója két kiváló csapat között, hiszen a Suns jelenleg kényelmesen, magabiztosan vezeti a ligát 2,5 meccs előnnyel és az utóbbi hetekben lelépte a Warriorst, míg a Dallas most már jó ideje élcsapat-szinten kosárlabdázik és kicsit leszakította magáról a nyugati középmezőnyt. A Mavs most viszont back-to-backet vív, előző este Luka Doncic 41 pontjával verte a Torontót, és az azért kemény menet volt, nem lesz túl pihent a társaság - a Phoenix többet készülhetett, viszont az idegenbeli túra negyedik állomásához érkezett, az sem a legkellemesebb feladat. Papíron persze jobb csapat a Phoenix, de Deandre Ayton nem fog játszani, míg a Dallas kerete nagyjából egyben van, úgyhogy kiélezett küzdelemre számíthatunk. Nyilván sok múlik majd azon, hogy a hazaiakban mennyi energia maradt, a Suns ellen nem könnyű fáradtan játszani, de Doncicban mindig bízhatnak, a szlovén az utóbbi meccseken azért már olyan szinten kosárlabdázik, amit várnak tőle a csapatnál. 

 

Golden State Warriors - Indiana Pacers 04:00

Ez kötelező meccs a Warriors számára, az Indiana ugyan előző este bravúrt mutatott be és nyert a Lakers otthonában, de ez csak a negyedik idegenbeli sikere volt a gárdának, ráadásul emiatt most back-to-backet játszik. Myles Turner nincs, Malcolm Brogdon lába még mindig nem egészséges, ezért patikamérleggel mérik a perceit és a terhelését, így nagyon nehéz dolga lesz az együttesnek, míg a GSW legutóbb könnyedén nyert, Klay Thompson az eddigi legjobb meccsét hozta a visszatérése óta, most pedig pihenten, otthon léphetnek pályára. Draymond Green még mindig nem lesz, de papíron el kell bírniuk a hiányát, a Pacers kerete sincs jobb állapotban - minden Curryék mellett szól, komoly meglepetés lenne, ha kikapnának. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus