Hajnalban Nuggets-Raptors a Sport TV-n

A GSW-t is elkapná a feljavuló Wolves, Indianában meccsel a Brooklyn, kötelező előtt a Bucks - íme a hajnali találkozók felvezetője. 

 

Detroit Pistons - Dallas Mavericks 01:00

Mindkét csapat győzelemből érkezik, ráadásul a Detroit az Atlanta legyőzése után két teljes napot pihenhetett is, úgyhogy fel tudott készülni erre a derbire, amelyen ennek ellenére természetesen a Dallas az esélyes - alapvetően nincsenek egy szinten a felek és a motivációjuk is teljesen más lehet. A Mavsnél Porzingis és Richardson játéka is erősen kérdéses, míg Kleber elvileg már bevethető, a Pistonsnál pedig rengeteg hiányzó lesz: jelen állás szerint Grant, Plumlee, Joseph és Ellington sem áll rendelkezésre, ráadásul a két nap pihenő után meglepő módon "pihentetés" van beírva indoklásként. Akárhogy is, de a nyugati ötödik-hetedik helyen csatázó Dallasnak kötelező nyernie, majd utána a kicsit "home-heavy" sorsolást kihasználva elkerülni a playint. 

Indiana Pacers - Brooklyn Nets 01:00

A Pacers legutóbb három győzelem után komoly vereséget szenvedett a Blazers ellen és nagyon kijött, hogy főleg magas poszton erősen tartalékos a gárda - Sabonis és Turner most sem lesz, így bár Bitadze játékára van esély, de a húzóemberek most is hiányozni fognak a palánk alól. A Nets emiatt még inkább esélyes, mint amúgy, a vendégek jó formában vannak, bár a dolgukat nehezíti, hogy Harden mellett most Irvingre sem számíthatnak, így Durant lesz az egyedüli szupersztár. Persze ha Mike James úgy játszik, mint legutóbb, akkor ez is beleférhet, meg amúgy sem árt KD-t kicsit jobban terhelni még a PO előtt...

Houston Rockets - Milwaukee Bucks 02:00

Ezen a mérkőzésen a Milwaukee-nak kell nyernie, a ligautolsó Rockets ellen nem hibázhatnak Giannis Antetokounmpóék, akik egyébként az elmúlt egy hétben négyből három meccsüket megnyerték és továbbra is stabilan ott vannak a keleti top2 nyakán. A Houstontól nagy csodákat nem várhatunk, John Wall nincs és egyébként is hosszú a sérültlistájuk, különösebb motivációjuk sincs, míg a Bucks minden szempontból teljesen más szinten van -a vendégek állítólag hiányzó nélkül érkeznek, teljes fegyverzetben, úgyhogy óriási blama lenne, ha nem nyernének. 

Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 02:00

Ez érdekes meccs lehet, a Warriorsnak nagyon fontos lenne a győzelem és papíron jóval előrébb is tart ellenfelénél, de a Wolves most már hetek óta 50% körüli csapat, az előző három meccsét megnyerte és jelenleg semmivel sem tűnik gyengébbnek a mostani GSW-nél. A vendégeknél most ráadásul Kelly Oubre Jr. sem léphet pályára, még nagyobb teher lesz Steph Curryn és ha jó napot fognak ki a Minny húzóemberei, akkor őket elég nehéz lesz megállítani, vagy túldobni Draymond Greenék számára. Kíváncsian várjuk, hogy Looney mihez kezd Townsszal, hogy az ex-minnesotai Wiggins csatája hogyan alakul Edwardsszal, vagy hogy a GSW-nél nem kellő Russell mennyire akar majd bizonyítani - most minden esély megvan a Wolves sikerére, főleg hogy a Warriors legutóbb pocsék játékkal szaladt bele egy 30 pontos verésbe. 

Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 03:00

Ugyan back-to-backet játszik a Pelicans, de most ezen a mérkőzésen nem hibázhat, a denveri vereség után már nagyon a szakadék szélén billeg a társaság és a liga egyik leggyengébb csapata ellen nem kaphat ki. Mondjuk az OKC éppen legutóbb törte meg hosszú vereségsorozatát és aratott bravúrgyőzelmet Bostonban, ráadásul pihentebb és otthon is játszhat, de a játéktudás tekintetében jelenleg hatalmas a különbség Zion Williamsonék javára - a kérdés az élesség, a frissesség és az energia lesz, ha ezek megütik a megfelelő szintet a Pelsnél, akkor nyerniük kell. 

Denver Nuggets - Toronto Raptors 03:00 (Sport 1)

A Denver fáradtan érkezik meg erre a meccsre, hiszen előző este még a New Orleanst győzte le egy kiélezett csatában, az utolsó pillanatokban elkövetett Jokics-blokkal, ezek után kellene most ismét felpörögni úgy, hogy Murray, Barton és Morris sem áll rendelkezésre. Persze minőségben így is a Toronto felett járnak Campazzóék, de mostanában nem volt rossz a Raptors és a Brooklyn elleni legutóbbi vereség sem volt reménytelen, a szezon során pedig egyszer már a Denvert is le tudták győzni. A hazaiaknál elvileg nincs új sérült, míg a vendégeknél a Boucher-Trent Jr. páros fog megint hiányozni - tét mindkét fél számára van, hiszen a Toronto utolsó erejével kapaszkodik a keleti playinért, míg a Nuggets a nyugati harmadik Clipperst akarja utolérni. 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus