Hajnalban Raptors-Warriors a Sport TV-n, pályán a Clippers és a Lakers

A címvédő a Raptorshoz látogat, a Lakers egy masszív keleti gárdát fogad, a Clippers pedig a Kings ellen igyekszik megőrízni a nyugati első helyet.

 

Toronto Raptors - Golden State Warriors 2:00 (Sport 1)

Ez lesz a játéknap kiemelt rangadója, hiszen az idei szezon eddigi legjobb csapata, a 18-6-os listavezető Toronto fogadja a nyugati második helyen álló címvédő Golden State-et - sokak szerint a júniusi nagydöntő párosítása is ez lehet majd. Reprezentatív viszont biztosan nem lesz ez a találkozó, mert Steph Curry és Draymond Green sem térhet még vissza, így pedig csak egy félkarú, teljesen más Warriorst mérhetünk össze a Raptorsszal - ebben a formában persze muszáj lenne hoznia a győzelmet a hazai alakulatnak. A vendégeknél Kevin Durant ráérzett arra, hogy hogyan kell játszania Curryék nélkül és elképesztő meccsekkel hozza a győzelmeket csapatának, mellette Klay Thompson is megcsinálja, amit meg kell, úgyhogy könnyen azért nem fogja adni magát a GSW - idegenben viszont csak 4-5-re állnak, a Raptorsnál pedig ott van Durantre Kawhi Leonard, Thompsonra pedig Danny Green és Kyle Lowry is. A kanadaiak magabiztosan szállítják a győzelmeket mostanában, zsinórban hatnál tartanak, egészségesek, elvileg minden fontos játékos pályára is léphet, úgyhogy Nick Nurse csapata az esélyesebb. 

Los Angeles Lakers - Indiana Pacers 4:30

A Lakersnek most muszáj lenne javítania, mert zsinórban kétszer kikapott a gárda és hármas vereségszériát a 0-3-as rajt óta nem produkált, most se nagyon fér bele - a Denver ellen iszonyatosan rosszak voltak, kérdés, hogy sikerül-e összekapniuk magukat abból. A Pacersnél Victor Oladipo sérülése óta is óriási a hullámzás, de az előző két idegenbeli meccsüket back-to-back megnyerték, úgyhogy most is magabiztosan léphetnek pályára és ha megcsinálják azt a védekezést, amit pl. a Jazz ellen, akkor minden esélyük meglesz a sikerre. A Los Angelesnél Rajon Rondo nem lesz még ott, de Lonzo Ball játéka is kérdéses, márpedig rá nagy szükségük lenne, mert LeBron James nem tud egyszerre irányítani, befejezni, plusz a magas posztokon meglévő szerkezeti hiányosságokat is pótolni. Nincs egyértelmű favorit, de nagyon fontos lenne a siker a LAL számára. 

Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 4:30

Ez tulajdonképpen rangadó lesz, amennyivel jobb csapat a jelenlegi nyugati éllovas Clippers, annyit ronthat a vendégcsapat játékán az, hogy back-to-backet vív azok után, hogy előző este hozta a kötelezőt a Suns ellen. A Sacramento stabil csapat és bár az előző két meccsét elvesztette, ettől még most felszívhatja magát és ha a védekezését rendezi a Jazz elleni, nagyon fáradtan megvívott meccshez képest, akkor most is benne lehet a bravúr. A Kings ellen nagyon nehéz back-to-backet vívni, mert a liga második leggyorsabban játszó csapatáról beszélünk, amely ráadásul eredményesen be is tudja fejezni a támadásait, sok fegyvere van és nehéz védekezni ellene, de tegyük hozzá, hogy a LAC kispadja a legmélyebb a ligában, úgyhogy őket viselheti meg legkevésbé a b2b. 

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus