Hajnalban Rockets-Blazers a Sport TV-n

A Warriorst fogadja a Suns, Detroitba látogat a Lakers - mutatjuk, hogy mi vár ránk hajnalban.

Houston Rockets - Portland Trail Blazers 01:30 (Sport 1)

A Rockets zsinórban három győzelmet aratott, abszolút összeszedte magát, legutóbb 90 pont alatt tartotta a Washingtont, úgyhogy magabiztosan várhatja ezt az összecsapást, ahol a "sebzett" Portlandet fogadja. A vendégeknél többen is sérültek, McCollum és Nurkic hosszú időre kidőlt, a kérdés az, hogy mi lesz a legutóbb szintén hiányzó Covingtonnal és Hooddal, rájuk nagy szüksége lenne a gárdának, különben eléggé félkarúan lép pályára most is - állítólag Hood játszhat, Covington viszont még nem. A Houstonnál Christian Wood hagyta ki az elmúlt összecsapásokat, de saját bevallása szerint most visszatérhet, így érdekes lesz látni, hogy DeMarcus Cousins szerepe ismét lecsökken-e. 

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers 02:00

A Detroit Clevelandben, a Lakers pedig Philadelphiában meccselt előző este és mindkét gárda vereséget szenvedett, meglátjuk, hogy ki hogyan tud ebből felállni másnap. Az esélyes természetesen toronymagasan a Los Angeles, a vendégek így is a liga egyik legjobbjai, a Pistons pedig a mezőny másik végén van, úgyhogy még idegenben is LeBron Jameséknek áll a zászló, ha nem vett ki belőlük túl sokat (és nem készteti őket esetleg pihentetésre) a back-to-back. Amennyiben James és Davis játszik (elvileg igen), valamint megfelelő fordulatszámon pörög, akkor nagyon-nagyon nagy extra kell a Pistonstól ahhoz, hogy legyen esélye a hazai csapatnak. 

Miami Heat - Los Angeles Clippers 02:00

A Heat a Denver elleni találkozóból esik át ebbe a mérkőzésbe és továbbra is erősen tartalékos, ott is simán kikapott, egyelőre csak várjuk, hogy mikor egészül ki a keret és indul el a megfelelő irányba. Most a Clippers is tartalékos, hiszen Kawhi Leonard, Paul George és Patrick Beverley sem bevethető, nélkülük legutóbb véget is ért a gárda győzelmi szériája, de megkockáztatjuk, hogy jelenleg még így is jó esélyeik lehetnek a sikerre a fizikálisan és mentálisan is megtépázott, legalább ennyire tartalékos Miamival szemben, akár idegenben is. 

Phoenix Suns - Golden State Warriors 04:00

Itt mindkét fél back-to-backet játszik és a Suns meglehetősen csalódott lehet, Chris Paul és Monty Williams vezetőedző is arról beszélt, hogy mi nincs rendben a negatív szériában lévő gárdánál, kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e valamit változtatniuk most a b2b második felén. A Warriors a Timberwolvest verte kétszer és ha nem is volt mindig meggyőző a játéka, de a kötelezőket kipipálhatta, úgyhogy különösebb teher nélkül érkezik meg Phoenixbe. A hazaiaknál Devin Booker egyelőre biztosan nem bevethető, meglátjuk, hogy Paul játszik-e "másnaposan", ez azért nyilván nem segít rajtuk, míg a Golden State rotációja elvileg nem változik, marad a megszokott keret. 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus