Hajnalban Suns-Clippers a Sport TV-n

Pályán a Warriors és a Memphis is, a Boston pedig New Yorkba látogat. 

 

New York Knicks - Boston Celtics 01:30

A Celtics back-to-back lép pályára a Spurs elleni hazai vereség után, amely során megint az derült ki, hogy kiszámíthatatlan a csapat játéka és teljesítménye, egy-egy remek produkció után bármikor érkezhet egy csalódást keltő este. A New York stabilabb, csak az a gond, hogy stabilan gyenge, legutóbb ugyan több játékos visszatérésével megerősödve megverték a Pacerst Randle-ék, de igazából az egész szezonban elmaradnak a tavalyi teljesítmény alapján elvárt szinttől és nem igazán látni, hogy most ez mitől változna meg. A hazai pálya és a frissesség mindenképpen mellettük szól, de most is lesznek hiányzóik (Rose biztosan, de Walker, Noel és Knox is valószínűleg) és ha Walker nincs, akkor egyes poszton lehetnek gondjaik - a Celticsnél már Tatum is visszatért, igazából Pritchard és Kanter (Freedom) hiányzik a használt játékosok közül, de így már ők sem nagyon panaszkodhatnak a rotációra. 

 

Memphis Grizzlies - Detroit Pistons 02:00

Itt egyértelmű a helyzet, a bottom2-be tartozó Pistons back-to-back lép pályára azok után, hogy 140 pontot kapott Charlotte-ban, míg a Memphis jelenleg a liga egyik legjobb csapatának számít, sorozatban hatot nyert és két szép sikerrel hozta az idegenbeli Nets-Cavs back-to-backet is. A két csapat között most minden szempontból szakadéknyi a különbség, a keretekben pedig elvileg nem lesz nagy változás, úgyhogy elképesztően nagy meglepetés lenne, ha nem meggyőző hazai siker születne ezen az összecsapáson. 

 

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors 02:00

Itt a Warriors játszik back-to-backet azok után, hogy tegnap 82 dobott ponttal sikerült negatív szezoncsúcsot döntenie Dallasban, ráadásul Steph Currynél egyre erősebb az az izomsérülés, amely belejátszot nála az utóbbi meccsek gyengélkedésébe - a hírek szerint az irányító ezt a derbit most ki is hagyja, nélküle kellene megoldaniuk a feladatot. A Pelicans sorozatban hármat bukott, de a Bucks-Jazz-Suns trió volt az ellenfél, így azért bocsánatos bűn, bár mindháromszor kapott legalább 115 pontot, úgyhogy a védekezésre mindenképpen oda kellene figyelni. Nehéz előrevetíteni, hogy mit látunk majd, a Pelsnek hátul kell javulni és Ingramnek elöl is le kell már ráznia magáról a rozsdát, míg a Warriorsnak támadásban kell visszatalálnia a helyes útra úgy, hogy Curryre minden bizonnyal nem számíthat, ráadásul az egész csapat fáradtabb - bármi elképzelhető most. 

 

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 04:00 (Sport 1)

Mindkét csapat tartalékosan küzd mostanában, de a Suns így is megnyerte az előző két meccsét úgy, hogy 133 és 123 pontot dobott, míg a Clippers ugyan egyszer-egyszer mindig nagyon felszívja magát, de utána jön a szétesés és a vereség. Emiatt nagyon nagy kérdés, hogy most mire mennek egymással a felek, otthon nyilván a ligaelső pozícióért harcoló Phoenix az esélyesbb, de ha a Clippers éppen a jobbik arcát mutatja, akkor okozhat meglepetést, mint ahogy a szezon során egyszer már meg is verte Chris Paulékat. A hazaiaknál McGee és Shamet biztosan nem játszik még, Ayton és Crowder visszatérésére viszont a hírek szerint van esély, míg a Los Angeles oldalán George, Kennard, Zubac és Boston Jr. sem lesz, egyedül Nic Batum pályára lépésére van sansz, de arra sem sok. A centerposzt így mindkét félnél érdekes lehet...

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus