Jön a mindent eldöntő hetedik meccs a Nets-Bucks párharcban

Kyrie Irving nem játszhat, a Brooklynnak tartalékosan kellene bravúrt bemutatnia a továbbjutáshoz - a Milwaukee-nál szinte kötelező a győzelem. 

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 02:30 (Sport 1)

Ebben a szériában már szinte mindent láttunk, végkifejlettől függetlenül sok embernél fordította szimpátiává az eddigi unszimpátiát a Brooklyn, hiszen Steve Nash csapata minden várakozást felülmúlt a védekezésével és a hozzáállásával, a látottak alapján pedig csak azért tart még a párharc, mert James Harden kihagyott négy meccset és azóta fél lábon kocog, Jeff Green sem volt bevethető az első találkozókon, Kyrie Irving pedig három és fél mérkőzést tudott hozzátenni.

Ez viszont most már nem számít, csak az a lényeg, hogy ezen a találkozón mi történik, az esélyek pedig jelenleg mindenképpen a Bucks mellett szólnak. Ugyan az ötödik meccsen, ebben a csarnokban óriási bravúrt mutatott be a Nets, de legutóbb hazai pályán már jelezte a Milwaukee, hogy mi a realitás és most is valami hasonlóra számíthatunk annak ellenére, hogy Brooklynban találkoznak a felek. A vendégek egészségesebbek, pihentebbek, energikusabbak és ha nem felejtik el, hogy felfogásban mi működött (Giannisnak mit kell csinálni, stb.), akkor mindenük adott ahhoz, hogy akár magabiztosan is nyerjenek.

A Netsnél ennek elkerüléséhez ismét egy olyan este kell, amikor több dolog is összejön - Durant-extra, Green-extra, Harden javuljon, Harris magára találjon, többi kiegészítő kicsit felszívja magát a legutóbbi borzalom után, az viszont erősen kérdéses, hogy van-e erre még erő, legutóbb úgy tűnt, hogy nem nagyon. A realitás az, hogy a Bucks kellően fizikális játékkal irányíthatja a mérkőzést, kontrollálhatja az eseményeket és ha nem fognak ki Middletonék egy igazán rossz dobóformát, akkor idegenben is továbbjuthatnak - ha ez nem jön össze, akkor Mike Budenholzer minden bizonnyal már másnap elveszti a munkáját.

A párharc állása: 3-3.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus