Lezárul az alapszakasz, 19:30-tól Raptors-Nuggets a Sport TV-n

Négy találkozóval zárul az alapszakasz, de igazából már egyiknek sincs tétje. 

Toronto Raptors - Denver Nuggets 19:30 (Sport 2)

Mind a négy mérkőzés teljességgel tét nélküli lesz ezen a játéknapon, valószínűleg maguk a csapatok is a hátuk közepére (se) kívánják ezeket a találkozókat, de le kell őket játszani, úgyhogy valamilyen módon mindenki teljesíti a kötelezőt. A Denvernél egyébként nincs hír arról, hogy kiültetnének akárkit, de Mike Malone az előző összecsapásokon is figyelt a játékpercekre, valószínűleg most is ez lesz a recept és hasonlóan vélekedhet a Raptors is - Ibaka és Anunoby nem 100%-os, ők valószínűleg nem lesznek, a többiek pedig szép óvatosan lehozzák a meccset.

Indiana Pacers - Miami Heat 22:00

A két gárda nemrég találkozott és akkor a Heat viszonylag simán nyert, de ennek a meccsnek azért van annyi pikantériája, hogy jövő héten egymás ellen mérkőznek majd a PO-ban is - így viszont most biztos, hogy senki semmit nem akar megmutatni a másiknak. Az már fix is, hogy Erik Spoelstra nem kockáztat, az aktív rotáció jelentős része kihagyja a meccset, míg a Pacersnél Warren és Turner játéka az, ami már biztosan kizárható, de valószínűleg a többieket sem fogják szétszaggatni. A csapatok már az éles feladatokra koncentrálnak, itt maximum annyi dőlhet el, hogy az alapszakasz-párharcot söpréssel, vagy 3-1-gyel viszi a Heat...

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 00:30

A Clippersnél a Leonard-George páros jó formában van, Lou Williams is belendült, még az a kérdés, hogy Montrezl Harrell-lel mi lesz - úgy számoltak eredetileg, hogy itt bemutatkozhat, hogy legyen benne egy meccs a PO előtt. Beverley és Shamet biztosan nem játszik és nyilván Doc Rivers csak limitáltan fogja használni a fontosabb játékosait, kell az erő és az egészség a Dallas elleni párharcra. A Thunder már meccsek óta óvatos, legutóbb ugyan valamelyest változtatott ezen, meglátjuk, hogy most mennyire frissít Billy Donovan - az biztos, hogy Chris Paul nem játszik és a sérült Luguentz Dort sem lesz ott a pályán.

Houston Rockets - Philadelphia 76ers 03:00

Mindkét csapatnál komolyabb sérülések vannak, úgyhogy biztos, hogy ők most semmi mást nem akarnak, csak gond nélkül letudni ezt a találkozót. A Houstonnál Russell Westbrook biztosan hiányozni fog még egy ideig, a PO első meccseit is ki kell majd hagynia, de most PJ Tucker is sérüléssel bajlódik és Danuel House sem 100%-os - közben Eric Gordon még csak most tért vissza, őt viszont talán még próbálják kicsit beindítani a rájátszás előtt. A Sixersnél Simmons nincs, Embiid sem lesz (valószínűleg) ezen az estén, úgyhogy nekik sincs értelme túlfeszíteni a húrt - talán egy-két dolgot még megnéznek Harrisékkel taktikailag, aztán jöhetnek szépen a cserék.

A mérkőzésekhez élőképes streamek itt találhatók!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus