Már zsinórban tíznél jár a Bucks, Sacramentóban is nyert a Mavs

Visszavágott a New Yorknak a Sixers, túldobta a Portlandet az OKC, tovább robog a Cavs, nem hibázott a Boston és a Memphis, utolsó másodperces figurával nyert a Miami: ez történt az NBA-alapszakasz legutóbbi játéknapján.

 

Detroit Pistons - San Antonio Spurs 138-131 - két hosszabbítás után

A Pistons bírta tovább. A négy legrosszabb mérleggel álló csapatból találkozott kettő ezen az összecsapáson, de ennek ellenére sem volt hiány izgalmakból, minden negyedet legalább nyolc ponttal nyerte meg valamelyik csapat. A hullámzó teljesítmények végül hosszabbítást eredményeztek, a rendes játékidő vége előtt 70 másodperccel kialakult már a 113-113-as állás, ahonnan a hosszabbítást kezdhették a csapatok, noha mindkét félnek volt két-két lehetősége a vezetésért, és potenciálisan a győzelemért dobni. Az első hosszabbítás végjátéka már több pontot hozott, 18,2 másodperccel a vége előtt Devonte’ Graham triplájával 125-121-re vezetett a Spurs, de Bojan Bogdanovic egy duplával és két büntetővel kiegyenlített, Gorgui Dieng potenciális meccsnyerője pedig kimaradt. A második hosszabbítás feléig bírta a Spurs szusszal, 2:35-tel az órán Malaki Branham kosarával 131-127-re vezettek, innentől viszont egy 11-0-s futással fejezte be a meccset a Pistons, így annak ellenére is a hazaiak nyerték meg a meccset, hogy egy ponton már 16 pontos hátrányban is voltak.

Duren impozáns társaságba került. A Pistons hőse egyértelműen Bogdanovic volt, aki 32 pontot szerzett, és ebből 10 a hosszabbításban érkezett tőle, de ki kell emelni Jalen Durent is, aki 30 ponttal, 17 lepattanóval, 3 gólpasszal és 4 blokkolt dobással jelentkezett, ezzel ő lett az ABA és az NBA közös történetében a negyedik játékos, aki 20 éves kora előtt 30/15-ös meccset játszott – korábban csak Moses Malone, LeBron James és a szintén újonc Paolo Banchero csinálta ezt meg. Kellett is Duren palánkok alatti extrája a hazaiaknak, mert csak 7/37 triplával zárt a Pistons, miközben a Spurs 14 hármast küldött a helyére. A vendégeknél most először pályára lépő Graham 31 ponttal és 6/16 triplával zárt, ezzel ő tudott a legtöbb ponttal bemutatkozni a csapat történetében, de Zach Collins (29 pont, 11 lepattanó) és a karriercsúcsot elérő Branham (27 pont, 5 lepattanó) is dicsérhető, bár győzelmet most nem ért egyikük jó teljesítménye sem, a Pistons kihasználta, hogy 15 büntetővel többet harcolt ki.

A Pistons legjobb dobói: Bogdanovic 32, Duren 30, Ivey 17
A Spurs legjobb dobói: Graham 31/18, Collins 29/3, Branham 27/12

 

Indiana Pacers - Phoenix Suns 104-117

Jobb volt a Suns. A back-to-back ellenére egyáltalán nem tűnt fáradtnak a Phoenix, a vendégeknél visszatért Devin Booker, és az egész csapat energikusabban mozgott, mint egy nappal korábban Atlantában. Talán ennek, talán másnak köszönhetően, de végig kézben is tartotta a találkozót, egy másodpercig sem volt hátrányban az este folyamán, az első negyed után hat, a második után tizenhárom, a harmadik után tizennyolc ponttal vezetett, de volt közte huszonhat is a találkozó során - a végén ugyan kozmetikázott az eredményen a Pacers, de egyáltalán nem tudta nyomás alá helyezni ellenfelét a vendéglátó. A Sunsnál Booker 21 pontot dobott 5 gólpasszal, Chris Paul 19-9-et szállított, Deandre Ayton a 22 pontja mellett 11 lepattanót szedett le, Torrey Craig is dupla-duplázott és Josh Okogie is dobott 17 pontot, komplett, kiegyensúlyozott csapatteljesítményt láthattunk az arizonaiaktól. A kulcsfaktor egyébként a lepattanózás volt, 53-38-ra nyerte ezt meg a Phoenix úgy, hogy 19 támadót húzott le, ezt nem tudta ellensúlyozni az amúgy is gyengén dobó Indy - Rick Carlisle vezetőedző szerint ez visszatérő problémájuk, és egész szezonban nem tudják megoldani. Ezzel a vereséggel 2-14-re állnak az utóbbi 16 meccsükön, és egyre inkább elsüllyednek Kelet alján, míg a Suns alig másfél meccsel marad el a nyugati harmadik Kingstől.

A Pacers legjobb dobói: Mathurin 22/3, Haliburton 18/6, Hield 14/12, Jackson 14/3
A Suns legjobb dobói: Ayton 22, Booker 21/9, Paul 19/3

 

Philadelphia 76ers - New York Knicks 119-108

A negyedik negyed a Sixersé lett. Múlt hétvégén 21 pontos előnyből kapott ki a Knickstől a Philly, most viszont inkább a New York járt előrébb az este folyamán, az első negyed után nyolc, a második után hat pont volt a különbség, de járt az már tíz felett is, a Sixers inkább csak futott az eredmény után. Aztán a harmadik negyed hajrájában a padról egyébként is nagy energiát adó Tyrese Maxey ébresztette fel a csarnokot és kicsit a társakat is, amikor James Harden kosara után berobbant az alapvonali bedobásra, ellopta azt, és azonnal bevágott belőle egy hármast - még mindig ötpontos hátrányban voltak, de ez megváltoztatta a hangulatot az arénában. A negyedik negyedre még nagyobb koncentrációval és agresszivitással jöttek vissza a hazaiak és a mindent eldöntő játékrészben 15 ponton, valamint 35%-os mezőnymutatón tartották ellenfelüket, a negyed elején egy 8-2-vel megfordították a küzdelmet, és onnantól már nem is néztek hátra, végig megtartották a vezetést. Ugyan a New York próbált még kellemetlenkedni és 111-108-nál újra közel került, de itt Joel Embiid egy clutch 2+1-es játékkal válaszolt, majd a Knicks eladta a labdát, Maxey pedig azonnal elsüllyesztette a meccset végleg eldöntő triplát - összességében remek játékkal vágtak vissza a múlt heti vereségért, és az utóbbi két mérkőzés gyengélkedése után összekapták a támadójátékukat is. Embiid ugyanis 35 ponttal, 11 lepattanóval, 6 gólpasszal és 14/18 jó dobással zárt, James Harden 20 ponttal, 8 lepattanóval és 12 gólpasszal közelített egy tripla-duplát, az említett Maxey 27 egységet termelt 5/8 jó hármassal, és csapatszinten 50% feletti mezőnymutatót produkáltak - ezzel őrzik a keleti harmadik helyüket, következőleg Brooklynba látogatnak.

Nem bírta a végét a New York. Tom Thibodeau vezetőedző szerint remekül játszottak három negyeden keresztül, az utolsóra viszont elfogytak, míg a Sixers éppen akkor tudott feljebb kapcsolni, most ez okozta a vereségüket. Emiatt nyilván elégedetlen, de összességében a játékukkal nem az, hiszen ők is 50% fölé jutottak mezőnyből, Jalen Brunson (30 pont, 7 lepattanó, 9 gólpassz), Julius Randle (30 pont, 10 lepattanó, 5/11 tripla) és RJ Barrett (19 pont, 3/5 tripla) is kitett magáért, illetve Thibodeau szerint a meccs nagy részében jól védték a triplákat, valamint jól lepattanóztak - csak ezt nem tudták négy negyedre kitolni, azon kell dolgozniuk, hogy ez sikerüljön.

A 76ers legjobb dobói: Embiid 35/3, Maxey 27/15, Harden 20/6
A Knicks legjobb dobói: Brunson 30/6, Randle 30/15, Barrett 19/9

 

Boston Celtics - Charlotte Hornets 127-116

25 triplát dobott a Celtics. Elképesztő dobókedvvel érkeztek meg erre a meccsre a hazaiak, 55 triplába álltak bele, ebből 25 célba is ért, és ezzel nem tudott mit kezdeni a nagyszünetre 18 pontos hátrányba kerülő Hornets. Jayson Tatum a legutóbbi visszafogottabb meccse után 41 pontot ért el 13/21 jó dobással, mellé pedig Jaylen Brown hiányában Derrick White lépett fel, aki 33 pontos karriercsúcsot ért el 8/14 bedobott triplával, és emellett 10 gólpasszt is kiosztott. A triplaparádéből Sam Hauser 4/9, a Celticsben most bemutatkozó Mike Muscala 4/8 találattal vette ki a részét, és ez sok volt az összesen nyolc triplával záró Hornetsnek. A vendégeknél leginkább Terry Rozier (27 pont, 3 labdaszerzés) és a tripla-dupláról kicsivel lemaradó LaMelo Ball (24 pont, 9 lepattanó, 10 gólpassz) iparkodott, de dicsérni lehet Mark Williamst (11 pont, 12 lepattanó) is, aki megkapta Mason Plumlee megüresedő helyét a kezdőben, viszont mindez csak arra volt elég, hogy a második félidőben kicsit kozmetikázni tudjanak az eredményen.

A Celtics legjobb dobói: Tatum 41/15, White 33/24, Hauser 12/12, Muscala 12/12
A Hornets legjobb dobói: Rozier 27/9, Ball 24/6, Washington 17/6

 

Toronto Raptors - Utah Jazz 116-122

Összeomlott a végén a Raptors. Az első három negyedben inkább a hazaiak tartották a kezükben a mérkőzést, a negyedik negyedet 13 pontos előnyből kezdhették meg, és még öt perccel a vége előtt is 12 ponttal jártak előrébb, de innentől kezdve csak egy csapat volt a pályán, a Jazz egy 22-4-es futással fejezte be a meccset. Noha a Spurstől visszaszerzett Jakob Pöltl csereként már pályára léphetett, azzal ő sem tudott mit kezdeni, hogy a Jazz ellenállhatatlanul támadta a festéket, a vendégek 76 pontot szereztek erről a területről, és különösen az újonc Walker Kessler villogott, 10/12 jó dobással 23 pontot ért el, és emellett 9 lepattanóba is belekapaszkodott. Kessler mellett Lauri Markkanen (23 pont, 9 lepattanó, 5 gólpassz) és Collin Sexton (22 pont, 5 lepattanó, 6 gólpassz) is inkább a triplavonalon belül volt elemében, míg Kelly Olynyk és Talen Horton-Tucker a mezőnyben végzett nagy munkát, ketten együtt 14 lepattanót és 16 gólpasszt tettek be a közösbe. Az All-Star csapatba utólag meghívott Pascal Siakam igyekezett a hátára venni a csapatát, 35 pontot, 6 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett, de a Raptors többi kezdője közül csak Precious Achiuwa (16 pont, 7/11 mezőnyből) tudta hatékonyan szerezni a pontjait, míg O.G. Anunoby szolgálataira továbbra sem számíthattak.

A Raptors legjobb dobói: Siakam 35/15, Trent Jr. 19/6, VanVleet 17/9
A Jazz legjobb dobói: Markkanen 23/6, Kessler 23, Sexton 22

 

Miami Heat - Houston Rockets 97-95

Egy figura és Butler zsákolása döntött. A vártnál sokkal jobban megszenvedett ezért a papíron kötelező győzelemért a Miami, mindkét gárda gyengén dobott, nem triplázott jól, a Heat a festékben is kikapott, amit jobb büntetőzéssel próbált ellensúlyozni, de egész este nem alakult ki tíz pontnál nagyobb különbség egyik irányba sem, végig szoros volt a küzdelem. Az alacsony színvonalú találkozó végét aztán egy olyan figura döntötte el, amit a Miami még a 2020-as buborékban talált ki és használt utoljára mérkőzés közben: ugyanis bár Jimmy Butler tíz pontot dobott a negyedik negyedben, és úgy tűnt, hogy a hét másodpercnél dobott két büntetője eldöntötte a meccset, de Jalen Green az utolsó másodpercben szerzett egy kosarat, és ismét kiegyenlített. Már készülődhettünk a hosszabbításra, de maradt még 0,7 másodperc, oldalról jöhetett a Heat, és a hazaiak megcsinálták azt az elmozgásokból álló figurát, amelynek végén a bedobást Gabe Vincent fellöbbölhette a gyűrű mellé a berepülő Jimmy Butlernek, aki bezsákolta az alley-oopot, és úgy nyerte meg a mérkőzést, hogy még hagyott is az órán 0,3 másodpercet. A találkozó után Butler és Erik Spoelstra is elmondta, hogy ez az a 2020-as figura, amit még Quinn segédedző rajzolt fel és talált ki a buborékban - most jó szolgálatot tett, minden szenvedésük ellenére végül kipipálták ezt a meccset és a Knicks vereségével együtt megerősítették a hatodik helyüket Keleten.

A Heat legjobb dobói: Herro 31/15, Adebayo 20, Butler 18
A Rockets legjobb dobói: Smith Jr. 22/9, Martin Jr. 17/3, Sengün 12

 

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves 128-107

Itt nem volt kérdés. A Minnesota ugyan jó formát mutatott mostanában, de ezúttal nem volt köze a Memphishez: a Steven Adamset továbbra is nélkülöző hazaiak a szoros, egálszagú első negyed után emeltek a tempón, a nagyszünetig kétszámjegyű előnyt építettek fel, és utána sem inogtak meg, hanem magabiztos fórt alakítottak ki és kényelmesen hozták a győzelmet. Ja Morant (32 pont, 9 lepattanó, 9 gólpassz) klassisteljesítményt nyújtott, mellette Desmond Bane (20 pont, 7 lepattanó, 5 gólpassz) is remekelt, de Aldama, Clarke és Jackson Jr. is jól játszott, csapatként 58%-kal dobtak mezőnyből és 15-tel több büntetőt harcoltak ki a Minnesotánál, nem adtak igazi esélyt a vendégeknek - ráadásul az is belefért, hogy Dillon Brooks alig 14 játékperc alatt kipontozódjon. A Wolvest talán kissé megzavarta az, hogy bemutatkozott a Russell-cserében megszerzett Mike Conley, a veterán irányító rögtön a kezdőben kapott helyet és 26 perc alatt 9 pontot dobott, de kicsit akadozott a gépezet, Anthony Edwards ritmusa sem volt meg (17 pont 19 dobásból), Rudy Gobert-hez sem nagyon jutott el a labda, és a kezdőötös összességében is nagyon elmaradt a Grizzliestől. Amikor a negyedik negyedre meglett a közte húsz, akkor jöttek a cserék, mindkét edző kiürítette a kispadot, de Chris Finch, a Wolves trénere szerint lesz ez még jobb is - Conley még szinte semmit sem tudott a játékról, de meg fogja tanulni, és minél előbb beilleszkedik a gépezetbe, annál előbb lesznek jók. Mondjuk azt azért hozzátette, hogy ettől függetlenül kicsit közelebb mehettek volna Moranthez, mert a Memphis irányítója rendkívül könnyedén csinálta azt, amit akart, játszi könnyedséggel bontotta meg őket labdabirtoklásról labdabirtoklásra...

A Grizzlies legjobb dobói: Morant 32/9, Bane 20/3, Aldama 18/9
A Timberwolves legjobb dobói: Nowell 21/9, Edwards 17/3, Anderson 12/6, Prince 12/6

 

New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers 107-118

Simán nyert a Cavs. A lendületben lévő Cleveland zsinórban ötödik győzelmét aratta ezen az estén, és bár a Pelicans is jó formában érkezett, de mégsem volt kérdés, hogy jelen pillanatban melyik a jobb csapat. Az ohióiak már az első negyedet megnyerték tíz ponttal, a másodikban vezettek 22 (!) egységgel is, majd a nagyszünetben 17 volt közte, a fordulás után pedig stabilizálták a 20 körüli különbséget - volt 25 is az előnyük, mielőtt a már tét nélküli negyedik negyedben kicsit közelített és vállalhatóbbra mentette a végeredményt a New Orleans. Donovan Mitchell (30 pont, 12/21 mezőnyből), Evan Mobley (28 pont, 13 lepattanó, 3 labdaszerzés, 2 blokk) és Jarrett Allen (20 pont, 11 lepattanó, 4 gólpassz, 2 blokk) vezetésével uralták a festéket (70 pontot szereztek innen), megnyerték a lepattanózást, odaértek a Pels tripláira is, és 56,5%-os mezőnymutatót produkáltak - lejátszották ellenfelüket, ezzel ismét jelezték, hogy most nagyon koncentráltan haladnak előre, és ott lihegnek a Sixers sarkában. A New Orleansnál ugyan Brandon Ingram most is dobott 25 pontot 8 gólpasszal, de ez a szint nagyon sok volt a Williamson nélküli társaságnak, a McCollum-Valanciunas duó például 19 pontot szerzett 6/22-es mezőnymutatóval - három győzelem után kikaptak, következőleg a Thunderhez látogatnak.

A Pelicans legjobb dobói: Ingram 25/6, Murphy III 17/6, McCollum 12
A Cavaliers legjobb dobói: Mitchell 30/9, Mobley 28, Allen 20

 

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 129-138

SGA és a Thunder nyerte a dobópárbajt. Ahogy arra számíthattunk, egy védekezés nélküli pontháborút hoztak össze a csapatok, hiszen mindkét félnek ez az erőssége, a védekezés pedig a gyengesége, de ebben a pisztolypárbajban most az OKC bizonyult jobbnak. A találkozó egyébként szorosan alakult, kicsit meglépett a Thunder, majd válaszolt a Blazers, és a negyedik negyedet a hazaiak kezdhették kétpontos előnyből, sőt már 112-103-ra is vezetett a vendéglátó, de az OKC visszajött innen, hét és fél perccel az órán már a vendégek vezettek, majd szűk három perccel a vége előtt került döntő fórba Mark Daigneault csapata, amikor Lu Dort triplájával 121-129-re módosult az állás. Egyszerűen túldobta ellenfelét a Thunder, ennek alapját pedig a Damian Lillard elleni különpárbajt is megnyerő Shai Gilgeous-Alexander jelentette: az OKC vezére 44 pontig jutott 13/16-os mezőnymutatóval és 18/19 büntetővel, bedobott tripla nélkül, egészen döbbenetes hatékonysággal dolgozott az irányító - míg Lillard "csak" 38 pontot szórt 10/18-as mezőnymutatóval, 6/13 triplával és 12/13 büntetővel. SGA szenzációs teljesítménye és a negyedik negyedes nagyobb lendület (a 26-9-es futás) mellett igazából az eladott labdák jelentettek még különbséget, ebben 20-11 lett az állás az OKC javára, és mivel mindkét gárda 55% felett dobott mezőnyből, nagyon nem volt mindegy, hogy hány lehetőséget ajándékoztak el az oregoniak. Érdekesség egyébként, hogy a Portlandnél már kezdett is a frissen megszerzett Cam Reddish, aki 17 perc alatt 11 ponttal, 2/5 triplával debütált a csapatban.

A Trail Blazers legjobb dobói: Lillard 38/18, Grant 23/6, Sharpe 13/9
A Thunder legjobb dobói: Gilgeous-Alexander 44, Giddey 19/6, Dort 18/9

 

Sacramento Kings - Dallas Mavericks 114-122

Pihenjen csak Doncic, itt van Irving. Luka Doncic ezt a meccset is kihagyta a Dallasnál, de a napokban megszerzett Kyrie Irving a győztes bemutatkozása után másodszor is sikerre vitte a texasiakat, méghozzá a közvetlen riválisnak számító nyugati harmadik helyezett otthonában. A veterán irányító 25 ponttal, 10 gólpasszal és 12/12 büntetővel állt a vendégek élére, a Mavs pedig már az elején rárúgta az ajtót a Kingsre: 45-25-re (!) nyerte az első negyedet Jason Kidd együttese, és onnantól kényelmesen beosztotta ezt az előnyt, nem engedett nagy futást a Sactónak és le is menedzselte a mérkőzést. A Kings igyekezett, közelített, de csak a hajrában ért látótávolságon belülre, a Dallas pedig nem remegett meg, kellő sebességgel, kellően gyors labdajáratással támadott a társaság, és mindenki hozzátette a magáét - összesen hét játékos jutott tíz pont fölé, szépen megoszlottak a terhek. Külön emeljük ki a 42%-kal bedobott 18 triplát, Jaden Hardy 4/5-öt vállalt ebből, kifejezetten nagy kedvvel, jó hatékonysággal dolgozott az együttes - többen is kiemelték, hogy milyen jó most a hangulat, sorozatban harmadik sikerükkel pedig egyetlen meccsre megközelítették a tabellán az éppen előttük lévő Sacramentót. 

A Kingsnek nem megy. Továbbra sem tudja legyőzni démonjait a Sacto, Mike Brown csapata az utóbbi tizenegy meccséből hatodszor kapott ki, a Rockets ellen kiizzadt siker után most megint kifejezetten gyengén játszott, és nem volt reális esélye a győzelemre. A korai nagy hátrány oka ismét a pocsék védekezés volt, ugyan csak 9/27 triplát dobtak be, de ahogy arra De'Aaron Fox rámutatott, a 114 pont így is elég lehetett volna a sikerhez - viszont hiába beszélnek róla, egyelőre nem tudják összerakni a védekezésüket, és amíg ez így marad, addig nagyon nehéz dolguk lesz minden este. Fox most 33 pontot szórt 5 gólpasszal, a 18-11-7-et szállító Domantas Sabonis sem játszott rosszul, de hátul annyira kilyukadtak a meccs elején, hogy abból nem volt visszaút - nagyon el kell gondolkodniuk azon, hogy mit tehetnek védekezésben, mert így nem lehet elkezdeni egy rangadót, ahogy most ők tették...

A Kings legjobb dobói: Fox 33/3, Sabonis 18, Murray 16/12
A Mavericks legjobb dobói: Irving 25/9, Green 17/6, Hardaway Jr. 15/9

 

Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks 106-119

A back-to-back sem számított. Előző este még a Lakerst győzte le ugyanitt a Milwaukee Giannis Antetokounmpo 38 pontjával, most pedig a város másik csapatát is felülmúlta elég hasonlóan: a görög szupersztár ezúttal 35 egységig jutott 8 lepattanóval, 6 gólpasszal és 2 blokkal, a táraság pedig ezúttal is a negyedik negyedben szilárdította meg a sikerét. A mérkőzést még a Clippers kezdte jobban, eltelt egy negyed, mire összekapta magát a Bucks, de a nagyszünetig már fordított, és onnantól ha csak kicsit is, de előrébb járt - majd a negyedik negyedet egy 11-4-gyel kezdte a vendég együttes, és onnantól már kézben tartotta az eseményeket. Egészen eddig szoros volt az állás, tartotta magát a LAC, de a záró etapra elfogyott az erő, Grayson Allen és Pat Connaughton lélekölő triplái vették körbe Antetokounmpo könyörtelen benti játékát, majd amikor öt perccel a vége előtt Jrue Holiday is bevert egy hármast, a következő játékból pedig Giannis dobott egy újabb közelit, akkor eldőlt a küzdelem - 88-106 állt az eredményjelzőn, nem volt miről beszélni. Emeljük ki Brook Lopezt (22 pont, 15 lepattanó, 3 blokk, 4/6 tripla) és Jrue Holidayt (19 pont, 6 gólpassz) is, a Middleton-Portis párost nélkülöző társaság ezzel tovább robog és zsinórban tizedik győzelmét is behúzta, így még mindig csak egy meccs a hátránya a Bostonhoz képest - kedd este pedig éppen legnagyobb riválisát fogadja majd hazai pályán.

Tartalékos Clippers. A csütörtöki cserék miatt is felkavaradott kicsit a Los Angeles kerete, ráadásul most pihenőt kapott Kawhi Leonard és Nic Batum is, így messze volt a teljes hadrendtől a hazai alakulat. Tyronn Lue szerint az Antetokounmpo-Lopez párossal nem tudtak mit kezdeni, az ő mozgásaik és kintről-bentről való veszélyességük sok volt nekik, illetve a 49-35-re elvesztett lepattanózás sem segített rajtuk. Ezúttal Paul George (19 pont, 11 lepattanó, 6 gólpassz, de csak 8/23 mezőnyből, 0 kiharcolt büntető) sem tudott igazán érvényesülni, Norman Powell dobásai sme ültek, Ivica Zubac ritkán találkozott a labdával, összességében hiába voltak frissebbek, náluk fogyott el előbb a tudomány - nem vallottak szégyent az összeállításukat is mérlegelve, de vereséget szenvedtek, és becsúsztak a Suns mögé a nyugati hatodik helyre.

A Clippers legjobb dobói: Boston Jr. 20/3, George 19/9, Powell 16/3
A Bucks legjobb dobói: Antetokounmpo 35/3, Lopez 22/12, Holiday 19/9

 

A tabella ezen a linken megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus