Megindítja az újabb felzárkózást a Nuggets, vagy lezárja a Lakers?

3-1-ről folytatódik a nyugati döntő, ez az állás pedig ismerős lehet a Nuggetsnek - vajon megint csodát tesznek, vagy elfojtja a próbálkozást a Los Angeles?

 

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 03: 00 (Sport 2)

Az előző mérkőzésen reagált a korábbi vereségre a Lakers és 3-1-es előnybe került, innentől pedig abszolút az arany-lilák kezében van a párharc. A Nuggetsnek mindenképpen javulnia kell, Nikola Jokicstól több kinti dobás és főleg jobb játékszervezés kell, de Dwight Howardék ellen azért ez nem egyszerű feladat, ezt láttuk - ezzel együtt is muszáj felnőnie Jamal Murray mellé, csak akkor tudnak nyerni, ha mindketten jól játszanak. A Lakersnél nagy gondok nincsenek, működött a játék, bejött Howard kezdőbe tétele, annyi, hogy a kiegészítők dobásai azért továbbra sem jók - ha még ott is tudnának javulni és kintről is veszélyesek lennének, akkor még inkább nekik állna a zászló.

A Denver nyilván nem fog bepánikolni 1-3-nál, bizonyította, hogy ilyen helyzetben még inkább rákapcsol a gárda és nagyon koncentráltan tud játszani, de azért ne gondoljuk, hogy ez ennyire egyszerű - a Lakers nagyon stabil csapat, nagyon keményen védekezik, nagyon nehéz ellene játszani, ráadásul Anthony Davis továbbra is remekel, amíg őt nem tudják lelassítani, addig pokoli nehéz dolguk lesz Jokicséknak.

Meglátjuk, az esélyes azért a Lakers, de a Denver az életéért küzd, ami hozhat fordulatot - annyi, hogy Davis bokája azért nem 100%-os és bár játszani fog, de az ő állapota mindenképpen kiemelendő a sérülésekkel kapcsolatban. 

A párharc állása: 3-1 a Lakers javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus