Megint szépít a Clippers, vagy eldönti a Suns?

2-0-s Phoenix-vezetésről folytatódik a nyugati döntő, ha most is nyernek Devin Bookerék, az gyakorlatilag lezárja a párharc érdemi részét, így győzelmi kényszerben van a Clippers. Chris Paul játéka valószínű.

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 03:00 (Sport 1)

Az előző mérkőzésen már egyértelműen javult a Clippers és ahogy az előző két párharcában, úgy most is hamar tudott reagálni a Suns játékára - a Lue-legénység balszerencséjére a végén azonban kihagytak két büntetőt, Ayton pedig az utolsó másodpercben romba döntötte az addigi munkájukat, így 0-2-ről kell felállniuk. A játékukban bízhatnak, most a hazai pálya is őket segíti, de a győzelmi kényszer összenyomhatja őket, hiszen most ismét olyan helyzetben vannak, amelyben nem hibázhatnak, mert ha kikapnak, akkor gyakorlatilag kiestek - 0-3-ról nem fordított még senki, ebben a helyzetben is elképzelhetetlen lenne.

További rossz hír számukra, hogy Chris Paul állítólag visszatérhet és ott lesz a parketten a Sunsnál, úgyhogy jelenleg minden a Phoenix kezére játszik, főleg, hogy Kawhi Leonard viszont továbbra sem bevethető. Ha Paul nem lesz rozsdás és nem lesz túlságosan kerékkötő a vendégeknél emaitt, akkor pokolian nehéz helyzetben kell bizonyítani a vezére nélkül felálló Los Angelesnek - a legutóbbi szerkezet és a legutóbbi védekezés működése mellett az egyéni extrákra is szükségük lesz George-éknak ahhoz, hogy megmentsék a szezonjukat. 

A párharc állása: 2-0 a Suns javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus