Megkezdi a Mavs, a Clippers, a Hawks és a Heat is

Újra pályán a Bucks és a Warriors - mutatjuk a hajnali NBA-meccsek felvezetőjét. 

Atlanta Hawks - Dallas Mavericks 01:30

Összesen négy olyan csapat van, amely csak ezen a napon kezdi meg az alapszakaszt, ebből kettő ezen a meccsen feszül egymásnak és ezt a párharcot 2018 óta mindig Trae Young és Luka Doncic csatájaként harangozzák be. Nyilván most is a két fiatal zseni lesz a főszerepben, az esélyek viszont nem egyértelműek: az előszezonban nem volt jó a Hawks, de azért nem véletlenül jutott tavaly keleti döntőig a gárda, ezt pedig tisztelni kell, főleg Atlantában. Ezzel együtt a hazaiaknál Danilo Gallinari biztosan nem fog játszani és Lou Williams pályára lépése is erősen kérdéses, míg dallasi oldalon mindenki bevethető, aki számít. A Young-Doncic csata biztosan látványos lesz, sok szép megmozdulása készülhetünk, a többit majd meglátjuk...

Miami Heat - Milwaukee Bucks 02:00

A Bucks címvédőként nagyon meggyőző teljesítménnyel kezdett, gyakorlatilag simán verte az egyik fő riválisnak számító Brooklynt a szezonnyitón, úgyhogy Miamiba is abszolút magabiztosan utazhat - főleg úgy, hogy a Heat előző idényének éppen Giannisél vetettek véget egy söpréssel. PJ Tucker átigazolása ad némi külön pikantériát is a meccsnek, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz majd tavalyi csapattársai ellen, de a Miamit még nem láttuk, a floridaiak még csak most debütálnak - az előszezonban összességében inkább voltak jók, mint nem, Kyle Lowry jól mozgott és főleg Tyler Herro játszott bombaformában. A hazaiaknál Morris és Dedmon nem edzett megfázás miatt, kérdéses a játékuk, míg a vendégeknél nem lesz ott Jrue Holiday, aki megsérült a Nets ellen és most pihentetik - rajta kívül Portis, DiVincenzo, Ojeleye és Hood sem bevethető náluk.

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 04:00 (Sport 1)

Itt a Clippers az újonc csapat, a Golden State-et már láttuk, Steve Kerr legénysége remek csapatmunkát bemutatva a Lakers otthonában nyert az idei első tétmeccsen, ezek után lendületből megpróbálja megverni a másik Los Angeles-i csapatot is, csak most már saját közönsége előtt. A Clippersről nem tudunk semmit, az előszezonban nagyon tartalékolt a gárda, egyáltalán nem játszott jól és nem is túl egészséges: most Batum és Ibaka biztosan nem lép pályára (nyilván Leonard sem, de ő még sokáig, nem írjuk le mindig), illetve Morris is még csak most edzett először, nem biztos, hogy nagyon erőltetni fogják. Ezek a dolgok a GSW mellett szólnak, a Clippersnél jelentős javulás kéne az előszezonhoz képest ahhoz, hogy nyerni tudjon a gárda.

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus