Négy NBA-mérkőzést rendeznek hajnalban

Pályára lép a Suns, a Grizzlies, a Heat és a Nets is. 

Indiana Pacers - Memphis Grizzlies 00:00

A Memphis a houstoni blama óta sorozatban hármat nyert, mindháromszor eredményes támadójátékot nyújtott és legalább 118 pontot dobott, legutóbb pedig már Dillon Brooks is visszatérhetett, így teljes fegyverzetben, jó formában utazhatott el Indianába. A Pacers egész jó meccseken van túl, de nyerni csak San Antonióban tudott, igazából minden találkozóján sok pontot dob, de általában többet is kap, tűzereje van, védekezni viszont nem tud, most is hasonló harcmodor várható tőle. Ebben alapvetően jobb lehet a Grizzlies még idegenben is, ha Moranték odafigyelnek hátul, akkor kötelező nyerniük a tét nélkül kosarazgató hazaiakkal szemben, hiszen nekik a liga második helye a cél. 

 

Orlando Magic - Brooklyn Nets 00:00

Az Orlando abszolút stabil csapat mostanában, többet is nyert az utóbbi időben, jó csapatokat is szorongatott vagy éppen el is kapott, legutóbb pedig a Sixerstől is csak hosszabbításban kapott ki. A Nets is belendült, nyert gyorsan hármat, egyszer Irving dobott 50-et, legutóbb Durant 53-at, most pedig mindketten ott lehetnek a parketten, ha hasonló formát mutatnak, akkor nyilván ők az esélyesek. Egyébként is nekik kellene nyerni, hiszen nekik vannak céljaik, de Curry, Aldridge és Thomas játéka is erősen kérdéses, meglátjuk, hogy a "maradék" keret a két sztárral, Drummonddal, Dragiccsal, Millsszel, Brownnal elég lesz-e - könnyű estére semmiképp sem számíthatnak Duranték a mostani kellemetlen Orlando pályáján. 

 

Miami Heat - Detroit Pistons 00:30

A Heat kettőt is bukott mostanában otthon és bár még mindig két meccsel vezeti Keletet, de most nem teheti meg, hogy ismét hibázik hazai pályán. A Detroit kemény ellenfél, bárkit képes leizzasztani mostanában, de az előző három mérkőzését csak elvesztette, idegenben összesen hét győzelme van eddig a teljes szezonban, úgyhogy az esélyek nyilván egyértelműen a Miami felé billennek. Azt azért jegyezzük meg, hogy a felek eddig három viszonylag szoros meccset vívtak egymással és 2-1-re vezet a Heat, tehát verte már meg a floridaiakat a Pistons, de most nincsenek olyan helyzetben Butlerék, hogy beleférjen egy újabb hiba - Martin nem játszik, a többiek viszont elvileg ott lehetnek a pályán. 

 

New Orleans Pelicans - Phoenix Suns 01:00

A Phoenix fél kézzel már fogja az első kiemelést és bár az All-Star óta hibázgat a csapat, de legutóbb például ízekre szedte a Lakerst, ebben a formában, Paul nélkül is abszolút elit együttesről beszélünk. A Pelicans belecsúszott egy hullámvölgybe, majd legutóbb remek játékot mutatva szétlőtte a Houstont, ráadásul a tervek szerint CJ McCollum ezen a meccsen már visszatérhet: a karanténból szabadult és a csapat szeretné rögtön pályára is küldeni. Az All-Star után egyébként Valanciunasék 117-102-re nyertek Phoenixben, ez ott lehet Devin Bookerék fejében, de most ahhoz képest jobban egyben vannak, a Pels pedig kevésbé, úgyhogy legalább akkora bravúr lenne a NOP részéről, ha nyerne, mint akkor volt. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus