Nets-Cavs a Sport TV-n, Clippers-Thunder visszavágó

Javítana a Knicks, nyernie kell a New Orleansnak: ez vár ránk hajnalban. 

Orlando Magic - New York Knicks 00:00

A Knicks back-to-back érkezik, tegnap este még Miamiban vívott és veszített el egy szoros csatát Tom Thibodeau alakulata, meglátjuk, hogy maradt-e energia most arra, hogy javítson a társaság. A Magic legutóbb legyőzte a Washingtont, és az utóbbi meccsein megint egészen stabilnak tűnik, mist otthon játszhat, pihentebb, egy jó dobóformával komoly károkat okozhat. Meglátjuk, hogy a Fultz-Brunson csata mit hoz, illetve hogy Bancheróék energiája, hosszúsága mennyit veszi ki Randle-ből. A vendégeknél nincs sérült, a hazaiaknál viszont Suggs agyrázkódás miatt nem bevethető. 

 

Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers 00:30 (Sport 1)

A felek két napja találkoztak ugyanitt, akkor magabiztos játékkal egy fokkal jobbnak bizonyult és nyerni tudott a Cleveland, meglátjuk, hogy tud-e valamit válaszolni a Brooklyn. Elsősorban a minőségi támadójáték hiányzott Dinwiddie-éknél, lepattanózásban, akaratban meglepően jók voltak, ha kicsit nagyobb tűzerővel, jobb triplázással meg tudnák ezt ismételni, akkor abszolút lenne keresnivalójuk. A Cavs jobb csapat, jó formában is van, Allen visszatérésével a keret is egyben van, nincs semmi probléma, úgyhogy magabiztosak lehetnek Mitchellék, de idegenben azért nem mindig jön ki nekik a lépés, illetve kiemelkedő motivációjuk sincs, hiszen igazából a keleti negyedik helyük elég szilárdnak tűnik. A Nets nagy csatában van, ha kikap, akkor kicsúszik a PO-helyekről és megelőzi a Heat, úgyhogy nagyon kellene a győzelem - meglátjuk, hogy lesz-e elég pont a társaságban ehhez. 

 

New Orleans Pelicans - Charlotte Hornets 01:00

Kötelező meccs a Pelicans számára, a hazaiak a playinért hajtanak és jó formában lévő riválisoknál kell jobbnak bizonyulniuk, úgyhogy nem fér bele egy hiba a Hornets ellen, főleg nem otthon. A Charlotte szezonja már rég véget ért, mindenre esélytelen és reménytelen az együttes, tud azért kellemetlenséget okozni néha-néha, legutóbb meglepte a Pacerst, de azért a realitás az, hogy ha komolyan gondolja a playint a New Orleans, akkor nyernie kell. Az előző két meccsüket jó játékkal hozták Ingramék, mindkettő kötelező feladat volt ugyan, de ez is az - új sérültjük nincs, ha kitart a lendület, akkor ezt is hozniuk kell. 

 

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 03:30

A csapatok két napja találkoztak, Paul George megsérült, a Thunder pedig egy ponttal nyerni tudott ebben a csarnokban, úgyhogy a Clippersnek kell visszavágnia. George nincs, a kérdés pedig megint a hazai támadójáték lesz: PG nélkül főleg felborult a rendszer és teljes volt a tanácstalanság, ha ezen sikerül változtatni, akkor bármi elképzelhető, ha nem, akkor ismét Dorték szájíze szerint alakulhat a meccs. Shai Gilgeous-Alexander elképesztő formában van és 35 pontot átlagol az All-Star óta, az OKC tízből nyolcat nyert, úgyhogy most inkább a vendégek tűnnek esélyesebbnek (nincs új sérültjük), és ha hozzák a megszokott kőkemény periméter-védekezést, akkor az ellen megint szenvedhet ez a Clippers - márpedig ha ez így lesz, akkor nagyon nehéz dolguk lesz Kawhi Leonardéknek, akiknél Powell sem játszhat még.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus