New Orleansba látogat a Bucks, Denverben folytatná a szériáját Lillard

Kötelező feladat előtt áll a Houston, a Lakers pedig a Spurst fogadja - íme a játéknap felvezetője.

New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks 01:30

Ez jó csata lehet, a Pelicans legutóbb ki-ki meccset játszott Houstonban is, előtte szétszedte a Memphist és a Bostont, úgyhogy most otthon a Milwaukee-ra is veszélyes lehet Alvin Gentry legénysége. Persze a Bucksnak tartania nincs mitől, a Denver elleni botlásra sima győzelemmel reagált a listavezető legutóbb és idegenben is abszolút elit, ráadásul George Hillen kívül mindenkire számíthat - a csereirányító továbbra sem játszhat, de a többiek bevethetőek lesznek. Érdekes lehet Zion Williamson és Giannis Antetokounmpo csatája, ahogy az is, hogy a Holiday-Ball hátvédpár limitálni tudja-e Bledsoe-ékat a periméteren - természeten a New Orleans győzelme bravúr lenne, de ha nem pörög kellő fordulatszámon a Milwaukee, akkor elképzelhető egy meglepetés.

Houston Rockets - Charlotte Hornets 02:00

Ez kötelező meccs a Rockets számára, a Hornets jelenleg a liga egyik leggyengébb csapata az elmúlt heteket nézve, ráadásul back-to-backet játszik egy hazai vereség után - ezzel szemben a Houston a nyugati élmezőnyben küzd és bár szintén nincs kirobbanó formában, de James Harden azért mintha magára talált volna, úgyhogy pihentebben, otthon nem hibázhatnak. Gondjaik azért vannak, Capela nem játszik és a hírek szerint lehet, hogy elcserélik, Westbrook egy ujjsérülés miatt könnyen lehet, hogy kihagyja ezt a meccset, Rivers beteg lett és nem tudott edzeni, az ő játékuk erősen kérdéses - ezzel együtt is nyerniük kell viszont, ha nem sikerül, az még tartalékosan is blama lenne. 

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 03:00

Ez jelenleg rangadónak tűnik, a tabellán ugyan nagy a különbség a csapatok között, de Damian Lillard formáját tekintve ezt a Portlandet sehol nem lehet leírni - ha továbbra is űrszámokat hoz a Blazers vezére, akkor Denverben is nyerhetnek, ez nem is kérdés. A Nuggets parádés meccsek után legutóbb már kifulladt és hosszabbításban kikapott a Detroittól, Millsap, Plumlee és Porter pedig biztosan hiányozni fog most is, bár Murray játéka hivatalosan "csak" kérdéses már - tíz meccset hagyott ki zsinórban, azóta most először nem egyértelmű, hogy mi lesz vele. Meglátjuk, azért elég tartalékos a Denver, a Blazers pedig száguld, úgyhogy bár teljes kerettel, otthon a Nuggets lenne az esélyesebb, de egy mostanában látott Lillarddal abszolút reális lehet a vendégek győzelme is.

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 04:00

A Spurs kiélezett meccset játszott előző este ebben a csarnokban a Clippersszel, de végül vereséget szenvedett, úgyhogy most a back-to-back második felén, fáradtabban kellene bravúrt bemutatnia a Lakersszel szemben. Az arany-lilák két teljes napot pihenhettek, legutóbb Sacramentóban nyertek két vereség után és bár az utóbbi időben nem játszanak túl jól, ebben a helyzetben most kötelező lenne nyerniük - nincs sérültjük, otthon játszhatnak, frissebbek, ráadásul a riválisok "fenyegetése" miatt kellene is nekik a győzelem ahhoz, hogy tartsák az előnyüket. A San Antonio nem rossz csapat, de idegenben kevésbé veszélyes, ráadásul a back-to-back sem szokott neki jól állni - bravúr lenne, ha DeRozanék győzni tudnának. 

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus