Nyolc meccsel zárul az NBA előszezonja

Lesz Heat-Celtics, Bucks-Mavs és GSW-Blazers is.

Elérkezett az idei NBA-előszezon utolsó játéknapja, amely során nyolc mérkőzéssel zárul ez a periódus, majd egy rövid szünetet követően jövő héten már az éles meccsekkel veszi kezdetét az alapszakasz. Szombatra virradóra azért még lesznek érdekesnek tűnő találkozók.

A Boston - Miami alapvetően rangadó lenne, de a Celticsnél Brown, Horford, Smart és Pritchard biztosan nem játszik, a Heat pedig back-to-back lép pályára azok után, hogy előző este a rotációja első 10 játékosát kiültette - sőt, otthon is hagyta, egyelőre nincs pontosabb infó arról, hogy a csapat után utaznak-e Bostonba, de a realitás szerint igen. 

A Phillynél Joel Embiid, Tobias Harris és Danny Green kap pihenőt a Pistons ellen, a Pacersnél még mindig nem lesz ott Malcolm Brogdon, a Memphisnél elvileg visszatérhet a legutóbb pihentetett teljes rotáció, a Bullsnál ott lesznek a parketten az alapemberek, a Spurs és a Rockets sem adott hírt arról, hogy különösebb pihentetést hajtana végre.

Lesz még egy Bucks-Mavs, ahol a Dallas viszont tartalékol, Doncic, Porzingis, Hardaway Jr. és Bullock sem játszik, míg a Milwaukee-nál a jelek szerint ott lesznek majd a szupersztárok. A Warriorsnál elvileg mindenki játszhat, aki szokott, a Portlandnél viszont Damian Lillardot ismét kiültetik, a Blazers tartalékosabb lesz kicsit. 

A program:

Miami Heat - Boston Celtics 00:30
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 01:00
Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 01:00
New York Knicks - Washington Wizards 01:30
Chicago Bulls - Washington Wizards 02:00
Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks 02:00
San Antonio Spurs - Houston Rockets 02:30
Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 04:00

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus