Összejön az újabb GSW-Cavs finálé, vagy megcsinálja a bravúrt a Houston?

Paul játéka kérdéses - nagyot kell védekeznie a Houstonnak - a mentális fölény inkább a Warriors oldalán van. 

Houston Rockets - Golden State Warriors 03:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Nem túlzás azt állítani, hogy a Houston sorsa attól függ, hogy játszani tud-e Chris Paul és persze az sem mindegy, hogy ha igen, akkor hogyan - a hírek szerint a legutóbbi meccs óta javult az állapota, kezelik, de még a mai nap folyamán is tesztelik, hogy milyen állapotban van a combhajlítója. Vele vagy nélküle, a hazaiaknak csak akkor lesz érdemi esélyük, ha a negyedik-ötödik meccsen látott védekezést megint elő tudják húzni, túldobni nem fogják tudni a Warriorst és olyan dekoncentráltsággal nem lesz sanszuk, mint amit legutóbb mutattak, jó dobóforma ide vagy oda.

A vendégek legutóbb erőt demonstráltak otthon, de akkor is megvoltak azok az időszakaik, amikor eladták a labdákat, nem figyeltek, ezek pedig egy ilyen meccsen sokba kerülhetnek - Steve Kerr is felhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad annyit hibázniuk, mert az előző meccstől függetlenül most nagyon pörögni fog a Rockets. Úgy fest, hogy Andre Iguodala most sem lesz majd bevethető, de az ő hiánya nem jelent annyit, mint amennyit CP3 távolléte a túloldalon, ők bizonyították legutóbb, hogy egy kevésbé agresszív védekezés ellen igenis képesek kezelni a helyzetet.

Nagy csodák itt már nincsenek, mindkét csapat kiterítette a lapjait, az a kérdés, hogy a Houston védekezése megint olyan félelmetes lesz-e, mint a negyedik-ötödik meccsen, a hazai hangulat belehajszolja-e ebbe a fáradt Hardenéket, illetve hogy Paul játszani tud-e - ha mindkettőre "igen" a válasz, akkor lehet esélyük, egyébként egyértelműen a GSW a favorit. 

A párharc állása: 3-3.

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt, esetleg itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus