Rockets-Bucks rangadó Houstonban, GSW-Clippers a Sport TV-n

Kawhi Leonardék Steph Curryék otthonában folytatják, összecsap az előző két szezon MVP-je, illetve megkezdi a szezont az Atlanta is.

 

Detroit Pistons - Atlanta Hawks 01:00

A Detroit back-to-backet játszik, előző este meglepően jó játékkal tudott nyerni a csapat Indianában, Blake Griffin nélkül - Andre Drummond dominanciája mellett főleg Luke Kennard és Derrick Rose villogott, ha hasonló teljesítményt tudnának most hozni otthon, akkor az Atlanta ellen is jó esélyeik lennének. Persze más kérdés, hogy a b2b miatt mennyire lesznek fáradtak, Drummond például 41 percet játszott, de Rose-nak sem szokott jót tenni az ilyen terhelés, meglátjuk, hogy mi "marad" belőlük. A fiatal és nagyon tehetséges Hawks most kezdi az idényt és érdeklődve várhatjuk, hogy mit mutatnak Trae Youngék, akik nagyon izgalmas csapatot alkotnak - Chandler Parsons nem fog játszani, Cam Reddish pedig ugyan kezdeni fog, de egyelőre 25 perces limiten lesz a sérültjelentés szerint. 

Houston Rockets - Milwaukee Bucks 02:00

A tavalyi MVP-verseny két résztvevője idén is abszolút reális jelöltként indul harcba a trófeáért és már az első meccsüket egymás ellen vívják, úgyhogy ez a derbi igazi csemegének ígérkezik. James Harden és Giannis Antetokounmpo is szenzációs volt már az előszezonban is, Harden konkrétan 40 pontokat dobált, de a görög is abszolút dominált, mindkettejüktől komoly teljesítményt várhatunk most is - egyébként is két remek csapatról beszélünk, úgyhogy természetesen kiemelt rangadóról beszélünk. A tavalyi alapszakaszgyőztesnél Eric Bledsoe felépült és elvileg ott lesz a kezdőben, a Rocketsnél pedig Austin Rivers és Russell Westbrook is bevethető - utóbbi játékát nagyon érdekes lesz figyelni, az előszezonban sok hasznos dolgot nem tett hozzá a Houstonhoz. 

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 04:30 (Sport 1 - ÉLŐ)

A Clipperst láttuk már idén, a nyitónapon Kawhi Leonard vezetésével, nem brillírozva, de megfelelő játékkal legyőzte a Lakerst, most pedig egy újabb rangadót vív, igaz, a Warriorsnál jelenleg mindenképpen jobb csapatnak számít. Steve Kerr alakulatánál Steph Currynek muszáj MVP-formát mutatnia, ha akarnak valamit, teljesen új keretük van, ráadásul annyira "sokadrangú" játékosaik vannak már akár a kezdőben is, hogy borzasztó nehéz tőlük igazán jó játékot várni. Egyébként is vannak még sérültjeik, Kevon Looney és Marquesse Chriss elvileg játszhat már, de Willie Cauley-Stein még nem - ez a Warriors egyelőre óriási kérdőjel, főleg így az első mérkőzés előtt, amikor még nem láttuk élesben együtt a Curry-Russell-Green párost. A Clippersnél már sérült nincs, Paul George és Rodney McGruder most sem játszhat, a többiekkel számolhat Doc Rivers - a Warriorsnál egyébként az új aréna debütálása természetesen adhat némi pluszt, de ezzel együtt is bravúr lenne, ha nyerni tudnának. 

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus