Sacramentóba látogat a Heat, kötelező előtt a Knicks

Négy meccs vár ránk hajnalban, mutatjuk a programot.

 

Indiana Pacers - Toronto Raptors 01:00

A Raptors hétvégén nyert Atlantában, azóta viszont "csak" utazott, míg a Pacers back-to-back lép pályára a Mavs elleni hazait követően. Ott rendkívül jól játszottak Siakamék, szét is szedték a Dallast és szép győzelmet arattak, a szünet óta kettőből kettőt nyertek, és összességében is jó formában vannak, úgyhogy otthon jelenleg esélyesebbnek számítanak - a kérdés az, hogy utazás nélkül mennyire érzik meg a b2b-et. Egyébként a Raptors is kettőből kettőt nyert az All-Starról visszatérve, szintén mindkétszer 120 pont felett dobott, úgyhogy látványos meccsre van kilátás, és a felek egymással meghúzott cseréje is érdekessé teheti a derbit. Az Indynél egyébként Nesmith játéka kérdéses, más hiányzó nem lesz egyik oldalon sem.

 

New York Knicks - Detroit Pistons 01:30

A Knicks a Boston elleni hazai pofon után érkezik meg erre a kötelezőre, ahol a liga egyik legrosszabb csapatáa ell nem hibázhat saját csarnokában - még akkor sem, ha a Pistons legutóbb kis híján megfogta az Orlandót, és összességében vannak meccsei, amikor alaposan fel tudja adni a leckét az ellenfeleinek. A New Yorknál Randle és Anunoby most sem játszhat, és összességében ebben az állapotában nincs is kiemelkedő formában a gárda, de egy Detroit elleni hazain ennek nem szabad számítania - kötelező a győzelem Brunsonék számára, akármi is a helyzet. 

 

Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets 02:00

Mindkét csapat vereség után lép pályára, de a Memphis egy kicsit pozitívabb időszakát éli: nyert két hazait még a szünet előtt, hétvégén pedig kissé megizzasztotta a Clipperst is - ezzel szemben a Nets zsinórban négyet bukott, és úgy jutott el az idegenbeli túrája negyedik állomásához, hogy a korábbi meccsein a 95 pontot sem érte el. A Grizzlies most is B vagy C kerettel érkezik, a Netsnél pedig Ben Simmons hiányozhat, de nagy kérdés, hogy a vendégek tudnak-e élni a lehetőséggel, és képesek lesznek-e nyerni egy szinte kötelezőnek számító helyzetben - a playin miatt kellene is nekik a siker, a Grizzlies pedig jelenleg nem küzd semmiért...

 

Sacramento Kings - Miami Heat 04:00

A Kings back-to-backet vív a Clippers elleni idegenbeli meccs után, míg a Heat hétvégén egy négy kiállítást hozó összecsapást nyert meg New Orleansban, és összességében hetek óta stabilabban, eredményesebben játszik, mint korábban. A pihentség Erik Spoelstra csapatát segíti, de a legutóbbi győzelem sokba került, Butler, Jovics és Bryant is eltiltását tölti most, úgyhogy  tartalékosna érkeznek meg - a Sacto pedig remek formában van, a LAC legyőzése is ezt jelzi, de a korábbi mélypont után az elmúlt meccseken amúgy is remek játékot mutatott. Butler nélkül így azért még pihentebben is nehéz dolga lehet a Miamiban, és az esélyesebb az egészséges, ereje teljében lévő Kings - meglátjuk, hogy a floridai védekezésnek lesz-e bármilyen ellenszere Foxékra, vagy hogy Adebayo esetleg lassítja-e Sabonist.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus