Sixers-Bucks roncsderbi és egy újabb Clippers-Blazers a programban

A Jazz pedig az Atlanta ellen javíthat hajnalban - íme a játéknap felvezetője.

 

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 01:30

Két olyan csapat találkozik itt, amelyek egyaránt nehéz helyzetben vannak, de talán idén először fordul elő az, hogy a Bucks nem a "szenvedőbb" fél egy összevetésben: ugyan továbbra is hiányzik Lopez, Middleton, valamint DiVincenzo a vendégeknél, de a Sixers egyrészt back-to-backet játszik, másrészt Embiid, Harris, Thybulle és Joe sem lehet ott a parketten. A Philly előző este így is mindent megtett a Knicks ellen, hét és fél játékossal is végig küzdött, jól védekezett, elöl elosztotta a labdákat, de most még a fáradtság is további hátrányt jelent Doc Rivers csapata számára, míg a mélyrepülésben lévő Milwaukee-nak egyszerűen muszáj lenne kihasználnia ezt az esélyt. 

 

Utah Jazz - Atlanta Hawks 03:00

Itt a Hawks játszik back-to-backet a Warriors otthonában elszenvedett egyértelmű vereség után. A vendégek így fáradtabbak és amúgy is rossz formában vannak, zsinórban négyszer kaptak ki, ráadásul a védekezésük továbbra is a liga egyik leggyengébbje, úgyhogy nem lehetnek túl bizakodóak a Jazz elleni meccs előtt. A hazaiaknak nagyon kellene a javítás, mert a Miamiban kapott pofon másnapján nem volt elég erejük Orlandóban sem, így hirtelen b2b vereséget szenvedtek, de otthon még veretlenek a szezon során, pihentebbek és természetesen ők az esélyesebbek ebben az összevetésben. Gobert-éknél nincs új sérült, elvileg Conley is rendelkezésre áll, úgyhogy nem lehetnek kifogások, érvényesíteniük kell az erősségeiket. 

 

Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 04:00

Idén már harmadszor találkoznak a felek, eddig mindkét alkalommal az aktuális hazai csapat nyert, méghozzá rendkívül simán, úgyhogy ez most a Clippers számára jó előjel. A hazaiak sorozatban négy győzelemnél tartanak és idén először kerültek 50% fölé, de a Blazers is javult, a vereségszéria óta egymás után kettőt nyert, legutóbb a Lakerst egész magabiztosan győzte le. Ebből így most kifejezetten jó meccs lehet, a Portlandnél nincs sérült és a Clippersnél is csak Morris maródi Leonard mellett, hiszen már Ibaka is visszatérhetett legutóbb. A Blazers egy nappal többet pihenhetett, ez talán valamit számíthat, de a Los Angelest segíti a hazai pálya - az ESPN esélylatolgatásai mondjuk 60% feletti eséllyel várnak Clippers-sikert, de azért most a Portlandet sem szabad leírni. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus