Tovább remekel a Bulls, a Cavs és a Raptors is

A Chicago Bostonban mutatott be óriási fordítást, a Cleveland Charlotte-ban nyert, míg a Toronto New Yorkot vette be - kikapott a Denver, megmenekült a Clippers, tartalékosan verte a Portlandet a Sixers. Ez történt az NBA alapszakaszának legutóbbi játéknapján.

Charlotte Hornets - Cleveland Cavaliers 110-113

Ismét bizonyított a Cavs. A szezon eddigi meglepetéscsapata két vereség után ismét felpörgött annak ellenére, hogy egy ötmeccses idegenbeli túra utolsó állomásához érkezett. A vendégek könyörtelennek bizonyultak az első negyedben, a fizikális védekezésük nyolc eladott labdába hajszolta bele a Charlotte-ot és J.B. Bickerstaff csapata ezeket folyamatosan meg is büntette, így 40-21-re nyerte ezt a játékrészt, ezzel állva hagyta ellenfelét és innentől végig kézben tartotta a találkozót. A nagyszünetben 16 pont volt közte és még a meccs vége előtt hét perccel is 17-tel vezetett a társaság, úgy tűnt, bogy simán elviszi a győzelmet, a Hornets azonban itt még egyszer tesztelte a gárdát: az utolsó percre két-három pontig zárkóztak a hazaiak egy óriási futással, sőt, Terry Rozier-nek labdája volt az egyenlítéshez is. A Cleveland azonban kimozogta mindezt, 15 másodperccel az órán Darius Garland két clutch büntetőjével ismét egy labdán kívülre került az együttes, ez pedig elégnek bizonyult az újabb sikerhez. Jarrett Allen (24 pont, 16 lepattanó, 3 blokk), Lauri Markkanen (21 pont, 8 lepattanó, 3 blokk) és Evan Mobley (15 pont, 10 lepattanó) triója ismét remekül működött, ehhez a Sexton-Garland páros 33 pontot, Cedi Osman pedig 4/5 triplát tett hozzá, összességében remek játékkal nyertek - így 3-2-vel hozták le a túrájukat, most pedig a Portlandet fogadják. 

Visszaesett a Charlotte. A back-to-back második felén léptek pályára a hazaiak és az első félidőben talán ez érződött a csapat játékán, ugyanis a nagyszünetig 13 labdát szórtak el és kaptak is ezekből 22 pontot, ez jelentette a különbséget a Cavs javára. A fordulás után felszívták magukat és megpróbálták megmenteni a helyzetet, LaMelo Ball (30 pont, 7 lepattanó, 6 gólpassz, 5/8 tripla) kiemelkedő teljesítményt nyújtott, Terry Rozier is dobott 23 pontot, PJ Washington is jól mozgott, de Miles Bridgesnek most semmi sem jött be (4/18 mezőnyből, 1/7 tripla), Gordon Hayward és Kelly Oubre Jr. pedig együttes erővel kőkemény nyolc pontot tudott hozzátenni. Az alig 41%-os mezőnymutató és a sok eladott labda mellett a 23-mal kevesebb büntető okozta a vesztüket, ugyan a Cavs sokat hibázott a vonalról, mégis jóval több pontot tudott innen szerezni. James Borrego vezetőedző szerint ugyan eddig a legtöbb meccsen fel tudtak állni a nagyobb hátrányokból, de erre azért nem támaszkodhatnak mindig, a vereség fő okaként pedig természetesen az eladott labdákat emelte ki. 

A Hornets legjobb dobói: Ball 30/15, Rozier 23/12, Washington 18/6
A Cavaliers legjobb dobói: Allen 24, Markkanen 21/6, Sexton 17/3

 

Indiana Pacers - San Antonio Spurs 131-118

Kellett már ez a Pacersnek. Sorozatban négy és hétből hat vereség után lépett pályára ezen a mérkőzésen az Indiana és a sok pocsék teljesítmény után ezúttal remekül játszott a társaság - Rick Carlisle vezetőedző úgy fogalmazott, hogy pontosan egy ilyen meccsre volt szükségük, ilyen játékra és bár a 118 kapott pont nem tetszik neki, de mégis erre a teljesítményre kell alapozniuk. A hazaiak 8/10 (!) triplával kezdték az estét és 43 pontot dobtak az első negyed során, a nagyszünetig 78 egységet rámoltak be és 22-vel vezettek úgy, hogy már öt játékosuk is kétszámjegyűnél járt - innentől egyszer sem engedték 18 pontnál közelebb a Spurst, csak a legvégén, amikor már nem számított. Domantas Sabonis (24 pont, 13 lepattanó, 6 gólpassz) és Myles Turner (19 pont, 8 lepattanó, 2 labdaszerzés, 3 blokk) remekül dolgozott belül, a LeVert-McConnell páros 17 gólpasszt osztott szét, míg a Duarte-Holiday duó 9/13 hármast bombázott be - mindenki jól tette a dolgát, amiből 57%-os mezőnymutató, 47%-os triplázás és 37 gólpassz sült ki. A parádés produkció után egy napjuk van pihenni, majd fogadják a New Yorkot. 

Gyenge volt a Spurs. Gregg Popovich dühös volt csapatára a mérkőzés után, szerinte nem tett bele elég energiát és küzdeni akarást a társaság és úgy fogalmazott, hogy ez volt a szezonjuk eddigi legrosszabb meccse. A védekezésük valóban átjáróháznak bizonyult, semmilyen kihívás elé nem állították a Pacers támadógépezetét, így a Milwaukee-ban aratott sikerük után most ismét visszaestek. Ugyan támadásban ők is szép számokkal zártak, 53%-kal mezőnyöztek, 50%-kal tripláztak, 34 gólpasszig jutottak és nyolcan is elérték náluk a tízpontos határt, de ennek ellenére sem volt esélyük a győzelemre - most fogadják a Dallast, aztán mennek a Magic-Thunder pároshoz a következő egy hét során.

A Pacers legjobb dobói: Sabonis 24, Turner 19/3, Duarte 18/12
A Spurs legjobb dobói: Murray 16/9, Vassell 15/3, White 13/9

 

Philadelphia 76ers - Portland Trail Blazers 113-103

Tartalékosan nyert a Philly. Nem lehetett tovább húzni, pihenőt kellett adni a most már fél lábon csoszogó Joel Embiidnek, így a Sixers kiültette sztárcenterét és nélküle próbálta meg megverni a Portlandet - ez pedig egységes csapatjátékkal végül sikerült is. Pedig nem csak Embiid hiányzott, hanem Tobias Harris is kihagyta az összecsapást, majd a harmadik negyedben combhajlító-sérülés miatt elvesztették az addig 11 pontot szóró Danny Greent is, de még ezt is elbírták - Doc Rivers azzal viccelődött, hogy 105 millió dollárjuk hiányzott a meccsről, mégis nyertek, úgyhogy ő elégedett. A hullámzó találkozó nagyobb részében egyébként a hazaiak vezettek, de nem nagy különbséggel és a végén meg kellett mutatniuk, hogy mennyire stabilak három fix kezdőjük (hogy Ben Simmonst már ne is említsük nélkül) nélkül, ugyanis a Portland is nagyon kapart: 86-86 után egyszer már futottak egy 14-4-et Maxey-ék, majd 104-101 tán egy újabb 7-0-val döntötték el a küzdelmet. A két főkolompos egyébként Seth Curry (23 pont, 6 lepattanó, 5 gólpassz) és Georges Niang (21 pont, 5 lepattanó, 5 gólpassz) volt, ők hozták a legfontosabb dobásokat, de összesen heten érték el náluk a tízpontos határt, Andre Drummond jól ugrott be Embiid helyett (14 pont, 15 lepattanó, 7 gólpassz, 5 labdaszerzés), úgyhogy mindenki hozzászólt - nagy győzelmet arattak és sorozatban harmadik sikerükkel 5-2-re javították a mérlegüket. 

"Csapdameccs". Chauncey Billups, a vendégek vezetőedzője így jellemezte ezt a találkozót csapata számára, mert szerinte túl könnyedén vették a dolgokat azzal, hogy sem Embiid, sem Harris nem játszott a túloldalon, miközben a Philly kiegészítői felülteljesítettek, hogy meghálálják a bizalmat. Jusuf Nurkic semmit sem tudott kamatoztatni Embiid hiányából (7 pont, 9 lepattanó), Rob Covington kezdőként pont és dobáskísérlet nélkül zárt, a kispadról is csak Anfernee Simons tudott hozzászólni, úgyhogy a végül 62 pontot szerző Lillard-McCollum-Powell triónak kellett volna megnyerni a meccset, de az extra tőlük sem érkezett meg. A negyedik negyedben a Sixers játékosai voltak azok, akik feljebb tudtak kapcsolni és fontos dobásokkal, védekezéssel megtolni a szekeret, a Blazers vezérei viszont erre nem voltak képesek, így nem tudtak élni a lehetőséggel és ismét kikaptak - idegenben továbbra is nyeretlenek, összességében is csak 3-4-re állnak, úgyhogy továbbra sem túl biztató a helyzetük. 

A 76ers legjobb dobói: Curry 23/9, Niang 21/9, Korkmaz 15/9
A Trail Blazers legjobb dobói: Powell 22/3, Lillard 20/6, McCollum 20/9

 

Atlanta Hawks - Washington Wizards 118-111

Visszavágott az Atlanta. Pár napja Washingtonban vereséget szenvedett a Hawks, ezúttal viszont jóval koncentráltabb, pontosabb kosárlabdával adta vissza a kölcsönt és őrizte meg hazai veretlenségét. A koncentráció ékes bizonyítéka a 29/29 bedobott büntető, amelyből Trae Young 11/11-et jegyzett, de az első "ütésből" (34-23-as első negyed) még visszajött a Wizards és kiélezetté tett a küzdelmet a nagyszünetre - a fordulás után azonban megint az Atlanta akarata érvényesült, a harmadik negyedben nagyot védekeztek a hazaiak, majd a záró etapban tíz pont körüli/feletti előnyt építettek fel. 110-94-nél, három és fél perccel a vége előtt már eldőltnek nyilváníthattuk a meccset, onnan kozmetikázott még a hátralévő időben a Washington, de veszélyt már nem tudott jelenteni - Young (26 pont, 6 gólpassz), Capela (16 pont, 12 lepattanó, 2 blokk) és Bogdanovics (16-6-6, 4/6 tripla) vezetésével fontos győzelmet aratott a Hawks és 4-3-ra javította a mérlegét. 

Minden a Wizardsnak sem jöhet be. Váratlanul parádés rajtot vettek a fővárosiak és ha ezt a meccset is megnyerték volna, akkor történelmük második legeredményesebb szezonkezdetét produkálták volna, de így, a vereség után sem kell szégyenkezniük. Ezúttal az eddigi remek lepattanózásuk nem működött, 47-36-ra alulmaradtak ebben, Capeláék elvették tőlük a támadópattanókat és bár ők is hibátlanul büntetőztek, de kevesebbszer állhattak a vonalra. A meccs korábbi szakaszában ők is voltak hatpontos előnyben, ám a második félidőre elfogyott az erő, a Hawks fölénybe került és végül nyert - Bradley Beal (24 pont, 3 gólpassz), Spencer Dinwiddie (14 pont, 10 gólpassz) és Kyle Kuzma (18 pont, 4/9 tripla) igyekezett, de ez és Daniel Gafford visszatérése sem hozott eredményt. Az 5-2-es mérlegük viszont így is jól néz ki, a következő egy hétben pedig három hazai meccs vár rájuk, úgyhogy egyelőre nincsenek rossz helyzetben, sőt...

A Hawks legjobb dobói: Young 26/3, Capela 16, Bogdanovics 16/12
A Wizards legjobb dobói: Beal 24/9, Kuzma 18/12, Dinwiddie 14/3

 

Boston Celtics - Chicago Bulls 114-128

Szenzációs utolsó negyeddel nyert a Bulls. A második-harmadik játékrész olyannyira a Bostoné volt ezen a mérkőzésen, hogy a Chicago 19 pontos hátrányba került és már a záró etap elején is 14 volt közte a hazaiak javára. A Bulls azonban itt robbantott: rögtön egy 12-0-val nyitotta a negyedik negyedet, végül pedig 39-11-re (!) nyerte meg ezt a játékrészt, így a 14 pontos hátrányból 14 pontos győzelmet csinált. Ebben a 12 percben az történt, amit a vendégek akartak, a Boston kiismerhető alapjátékait tökéletesen levédekezték, elöl pedig DeMar DeRozan (37 pont, 15/20 mezőnyből), Zach LaVine (26 pont, 7 gólpassz) és az újonc Ayo Dosunmu (14 pont, 6/6 mezőnyből) vezetésével parádés teljesítményt nyújtottak. Ugyan amikor 106-105-nél végre átvették a vezetést, a Celtics még válaszolni tudott és 110-108-ra ismét előnybe került, de innentől egy 18-2-es rohamot vezényelt le a Chicago, valósággal átgázoltak ellenfelükön a vendégek. Az immár 6-1-es Bulls ezzel a Jazz legyőzése után újra bizonyította erejét: DeRozan is azt emelte ki, hogy idegenben, egy nehéz csarnokban nyertek 19 pontos hátrányból, ez mutatja, hogy milyen tartásuk van. 

Szétcsúszóban a Boston. Sorozatban harmadszor kapott ki a Celtics, otthon csak 0-3-ra, összességében pedig 2-5-re áll jelenleg, ráadásul most egy félig már megnyert meccset engedett ki a kezéből rendkívül csúnyán. Ime Udoka vezetőedző szerint ebből tanulniuk kell, Marcus Smart viszont nem finomkodott: szerinte mindenki tudja, hogy a két legjobb játékosukat erőltetik a negyedik negyedekben, őket le is védekezte most a Bulls, ezt pedig nem engedhetik meg maguknak - sőt, azt is hozzátette, hogy a Tatum-Brown párosnak többet kellene passzolni és járatni a labdát, mert jelenleg nem működik, amit csinálnak. Tény, hogy a negyedik negyedben a két vezér összesen két pontot és 1/10-es mezőnymutatót szenvedett össze, nagy szerepük volt abban, hogy elvesztették ezt a derbit, Tatum pedig eddig szezonszinten is pocsékul dob. Következőleg Orlandóba látogatnak, ahol már muszáj lesz nyerniük, de összességében a következő nyolc meccsükből hatot is idegenben vívnak meg, ami nem segít ebben a helyzetben. 

A Celtics legjobb dobói: Brown 28/15, Tatum 20/3, Horford 20/9
A Bulls legjobb dobói: DeRozan 37/9, LaVine 26/3, Dosunmu 14/6

 

New York Knicks - Toronto Raptors 104-113

Anunoby és a harmadik negyed. Az első félidőben még 15 pontos hátrányt szedett össze a Toronto, amelynek jelentős részét a nagyszünet előtti utolsó percekben ledolgozta, de a döntő fordulatot a harmadik negyed hozta meg: itt 38-22-re nyertek a vendégek és 68-66-tól kezdve végig vezettek. Ez a harmadik negyed olyan jól sikerült számukra, olyan ritmust találtak védekezésben és abból olyan gyors, lendületes támadásokat vezettek, hogy Nick Nurse nem is cserélt, amiről később azt mondta, hogy nem hiszi, hogy valaha előfordult vele edzőként. A prímet OG Anunoby vitte, aki erre a szezonra eddig mindenképpen szintet lépett támadásban, most pedig 36 pontos karriercsúccsal vezette győzelemre csapatát, ő volt a Raptors vezére - mellette Gary Trent Jr. (26 pont, 4 labdaszerzés) és Fred VanVleet (17 pont, 9 lepattanó, 8 gólpassz, 1 eladott labda) is remekelt és ő, valamint Anunoby 40 játékperc felett töltött a parketten. A kanadaiak 21-3-ra nyertek leindításból, 20 pontot dobtak a Knicks eladott labdáiból és úgy arattak nagyon fontos, értékes győzelmet, hogy szuperújoncuk, Scottie Barnes pályára sem lépett - az ő helyét Svi Mykhailiuk foglalta el a kezdőben, aki 15 ponttal, 5 lepattanóval és 5 gólpasszal szállt be. A gyengébb rajt óta nagyon magára talált a Toronto, sorozatban negyedik meccsét húzta be és már 5-3-ra áll, következőleg Washingtonban is jó esélyei lesznek. 

Pofont kapott a Knicks. A New York az eddigi remek formája alapján otthon mindenképpen esélyesebbnek számított ezen a meccsen és másfél negyeden keresztül úgy is tűnt, hogy ez fog érvényesülni, de aztán jött egy rövidzárlat még a nagyszünet előtt és abból később sem tudtak felállni. Ugyan a döntő fordulatot a harmadik negyed hozta, de Tom Thibodeau, a hazaiak vezetőedzője szerint az igazi fordulat már a második játékrészben bekövetkezett azzal a rövidzárlattal, amikor az addig felépített 15 pontos előnyüket pillanatok alatt leadták, elszórták a labdákat és az igazán jó ritmusuk később sem jött vissza. Végül majdnem kétszer annyi labdavesztéssel zártak, mint a Toronto, a lepattanózást is elvesztették, a festékben is kikaptak, úgyhogy fontos dolgokban maradtak alul, így hiába hozott jó számokat megint RJ Barrett (27 pont, 5/8 tripla) és Julius Randle (22 pont, 9 lepattanó, 5 gólpassz, 4/7 tripla), most belenéztek egy hazai vereségbe. 

A Knicks legjobb dobói: Barrett 27/15, Randle 22/12, Walker 15/6
A Raptors legjobb dobói: Anunoby 36/12, Trent Jr. 26/12, VanVleet 17/9

 

Memphis Grizzlies - Denver Nuggets 106-97

Kontrollálta az eseményeket a Memphis. A hazaiak egy fokkal végig jobban játszottak ellenfelüknél, a Nuggets legnagyobb előnye két pont volt, hatszor álltak egálra a felek, de az este nagyobb részében a Grizzlies tudott előrébb járni. Ja Morant (26 pont, 7 lepattanó, 8 gólpassz) remeklését most tökéletesen kiegészítették a társak, védekezésben is nagyot mentek, odaértek a Denver tripláira, jól lepattanóztak, tudtak indulni a labdaszerzéseikből és amikor kellett, akkor valaki mindig hozzá tudott tenni egy-két fontos kosarat. Az utolsó tizenegy percben már végig minimum kilenc ponttal vezettek, hiába szívta fel magát a Nuggets, előbb Tyus Jones vert be két triplát, majd Kyle Anderson szerzett sorozatban három kosarat, ezekkel pedig tartották a különbséget addig, ameddig a Denver ki nem fulladt. A sikerhez most sokat tett hozzá a kispad, a második sorok csatáját 43-34-re nyerték és Taylor Jenkins vezetőedző szerint az ő csapatuk egyensúlyához abszolút kulcs a cseresor teljesítménye, ezért is tudtak most győzni. Emeljük még ki, hogy Jenkins a negyedik negyedben szinte végig együtt használta Morantet és Jonest, akik kezelték a denveri védekezés által generált nyomást, felhozták és elosztották a labdákat, megtalálták az üres embereket, maguk is betaláltak és kihúzták a vendégek agresszivitásának méregfogát. A Heat elleni vereség után most remekül reagáltak és főleg a védekezésük az, amely kategóriákat javult, így ismét 50% feletti a mérlegük, szerdán pedig még egyszer találkoznak a Denverrel. 

Sokat hibázott a Nuggets. A vendégeknél több problémát is találhatunk a vereségük okai után kutatva, egyrészt még csak most fordult elő másodszor a szezon során, hogy aktuális ellenfelük száz pont fölé jusson, másrészt alig 24%-kal tripláztak, harmadrészt pedig 55-40-re elvesztették a lepattanózást. Nikola Jokics is ezeket emelte ki hibaként, egyszerűen túl sokat rontottak, nem zártak ki, üres hármasokat is mellédobtak és hátul is el-elcsúsztak, amiket a Grizzlies kihasznált - nem kaptak ki nagyon, de ezúttal egy fél fokkal gyengébbnek bizonyultak. Maga Jokics azért most is dobott 23 pontot 7 lepattanóval, 7 gólpasszal és 4 blokkal kiegészítve, de csapatként nem tudtak felnőni a Memphis szintjére, így jelenleg ők is 4-3-ra állnak. 

A Grizzlies legjobb dobói: Morant 26/3, Jones 17/15, Tillman 12
A Nuggets legjobb dobói: Jokics 23/6, Gordon 15/6, Morris 11/3

 

Minnesota Timberwolves - Orlando Magic 97-115

A negyedik negyedben tombolt a Magic. Három játékrészen keresztül szorosan alakult ez a találkozó, bár a Minnesota vezetett már 13 ponttal is, de az Orlando nem tágított, majd a záró etapban robbantott: 43-19-re semmisítette meg teljesen széteső ellenfelét a kulcsfontosságú időszakban. A Wolves bealvása mellett a Magic felpörgése is kellett ehhez, Cole Anthony (31 pont, 9 lepattanó, 9 gólpassz, 6/11 tripla) újabb szenzációs meccset játszott és a negyedik negyedben is folyamatosan büntetett távolról, mellette Franz Wagner is extrát hozott (28 pont, 5/9 tripla), a Carter Jr.-Bamba páros 24 lepattanót tépett le, az újonc Jalen Suggs 15 pontot dobott, minden összeállt. Anthony csak a negyedik negyedben 14 pontot szerzett, a 18-3-as nagy rohanást három triplával tüzelte, Wagner is ekkor dobott tízet a pontjai közül, úgyhogy végül óriási győzelmet arattak - még csak a másodikat idén, de vannak olyan egyéni teljesítményeik, amelyekre büszkék lehetnek már most is. 

Elaludt a Wolves. Jól kezdtek a hazaiak, majd az első félidőben bokasérüléssel elvesztették D'Angelo Russellt, de még a harmadik negyed nagy részében is tartották az előnyüket és nem úgy tűnt, hogy bajba kerülhetnek. Aztán elveszett Karl-Anthony Towns, eltűntek a kiegészítők dobásai, a Magic pedig olyan energiával vezette a támadásait, hogy percek alatt összeomlott minden, amit addig csinált a Minnesota. Hiába vezettek 11 ponttal még a harmadik negyed hajrájában is, onnan kaptak egy hatalmas pofont - megint rossz, előkészítetlen, átgondolatlan hármasokat dobálgattak pocsék százalékkal, Chris Finch vezetőedző szerint is ez jelenleg az egyik legnagyobb problémájuk és ezen a meccsen is részben emiatt kerültek bajba. Ezt a meccset nagyon nyerniük kellett volna annak bizonyításaként, hogy valóban előreléptek, de a vereség és Russell sérülése is aggodalomra adhat okot náluk - most jön két csörtéjük a Clippersszel, ott próbálhatnak meg javítani. 

A Timberwolves legjobb dobói: Edwards 24/6, Towns 23/12, Beasley 11/9
A Magic legjobb dobói: Anthony 31/18, F. Wagner 28/15, Carter Jr. 15/6, Suggs 15/3

 

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 99-94

Most győzelmet ért George remeklése. Eddig nagy szezont fut a Clippers vezére, Paul George, de a csapatsikerek nincsenek összhangban az ő teljesítményével és ez a minta kis híján most is folytatódott. A pocsékul kezdő hazaiak ugyanis összesen 14 pontot tudtak dobni az első negyedben, majd sokáig hátrányban voltak, a záró etapot is kilencpontos deficitről indították, Tyronn Lue vezetőedző pedig annyit mondott együttesének, hogy innen nincs más út, csak felfelé - a társaság az utolsó percekre összekapta magát és végül kiizzadta a győzelmet. Amikor szűk három perccel a vége előtt még az OKC vezetett 91-82-re, nem sokan gondolták, hogy ebből fordítás lesz, de ebben a nem egészen három percben 17-3-at futott a társaság, ebben pedig természetesen George járt az élen - back-to-back tripláival rázta fel csapatát, majd kiosztott egy gólpasszt és dobott még egy kettest, amellyel már átvették a vezetést. Az utolsó fél percben már "csak" büntetőzniük kellett, így bár az egész meccset nézve most is gyengék voltak, de ezúttal megmenekültek, George pedig 32 ponttal, 9 lepattanóval, 7 gólpasszal, 3 labdaszerzéssel és 5/8 hármassal húzta övéit. Ugyan a teljesítményükre most sem lehetnek büszkék, de legalább a győzelmet összehozták valahogy - ez még csak másodszor fordult elő velük a szezonban...

Javult a Thunder? Mark Daigneault vezetőedző szerint a vendégek csalódottak azzal, hogy nem tudtak nyerni, de örülhetnek annak, hogy egy ilyen csapat ellen végig stabilak voltak és győzelmi esélyeket teremtettek maguknak idegenben. A tréner szerint jobb lett volna, ha sikerül lezárniuk a küzdelmet, de a végjátékban megremegtek, minden clutch játékot elrontottak, míg a belendülő Clippers ezt kihasználta, emiatt kikaptak - viszont a fejlődés szerinte így is egyértelmű, ebből a leckéből is tanulhatnak majd a folytatásra. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy nekik valóban nem a győzelmek a legfontosabbak jelen helyzetükben, de ezt a mérkőzést azért onnan illett volna behúzni...

A Clippers legjobb dobói: George 32/15, Jackson 15/6, Batum 14/12, Kennard 14/12
A Thunder legjobb dobói: Gilgeous-Alexander 28/9, Giddey 15/3, Bazley 15/9

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus