Válaszol a Milwaukee, vagy egyenlít a Toronto?

A harmadik meccsen feltett egy kérdést a Raptors védekezése, most a Bucks játékosain és stábján a sor, hogy reagáljanak.

 

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 2:30

Az előző mérkőzésen felállt a második meccs nagy pofonjából és szépített a Toronto, tökéletesen működött az újragondolt védekezés, Kawhi Leonard pont annyira lassította le Giannis Antetokounmpót, hogy a görög játékát, gyűrű alatti befejezéseit, kiosztásait sikerült elvenniük, ráadásul közben a túloldalon négyen is kiválóan játszottak, így a pontok is jöttek - igaz, ezzel együtt is két hosszabbítás kellett ahhoz, hogy a Raptors győzni tudjon. Az viszont nem kérdés, hogy az a védekezés olyan szintű volt, amire most reagálnia kell a Milwaukee-nak és az lehet a döntő ezen az összecsapáson, hogy Antetokounmpóék képesek-e okosabban, tudatosabban támadni ez ellen, illetve természetesen az, hogy bírják-e fizikálisan, lábon és tüdővel ezt az iramot Leonardék. Egyénileg többeknek is javulni kell Middletonéknál, de mindeközben az is kérdés, hogy Powellék tartani tudják-e a legutóbb látott formájukat.

Az említett fáradtság mindenképpen faktor lehet ezen az összecsapáson, az egyébként is fáradt Torontónál Leonard és Siakam is 50+ percet játszott legutóbb, előbbi nem is 100%-os és ha végig elöl-hátul ő végzi a legtöbb melót, akkor az brutális teher - márpedig egy dolog biztosan nem változott az előző meccshez képest, az, hogy a Raptorson óriási a nyomás, most is ugyanúgy muszáj nyernie, hogy feljöjjön a víz alól, mert 1-3-mal még mindig a szakadék szélére kerülne.

Sérülések elvileg nincsenek, mindenki játszani fog, aki eddig

A párharc állása: 2-1 a Bucks javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus