Válaszol a Nuggets, vagy meglép a Lakers?

Az első meccsen nem volt kérdés és ha nem javul jelentősen a Denver, akkor bajban lehet - mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a hajnali meccs előtt.

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 01:30 (Sport 1)

Az első mérkőzést nagyon simán, nagyon meggyőzően nyerte a Lakers, Anthony Davisre nem volt válasza a Nuggetsnek, de Rajon Rondo is lubickolt, Dwight Howard pedig Nikola Jokics levédésében vállalt kulcsszerepet. A második negyed rengeteg denveri faultja persze vitatható valamelyest, de ettől függetlenül is szinte mindenben javulnia kell a Nuggetsnek, ha egyenlíteni akar - az első meccs után leginkább tényleg csak abban bízhatnak, hogy a Clippers ellen is így kezdtek. A kiegészítők jobb játéka elengedhetetlen lesz, kezdve azzal, hogy Paul Millsap legyen szíves kezdeni valamit Davisszel, miközben valamit arra is ki kell találni, hogy hogyan szabadítják ki Jokicsot az agresszív védekezés alól - ha ő nem tud jól passzolni, akkor azért eléggé megborul a gépezet, Jamal Murray egyedül nem képes működtetni a csapatot, más pedig nem alkalmas erre a feladatra.

Eközben a Lakersnél egyelőre nincs semmi látnivaló - LeBron Jamesben azért még van tartalék pontszerzésben, ha szükség lesz rá, a védekezésük nagyon ült és ha Davis bírja a tempót, akkor megint nekik áll a zászló. A sérülteknél elvileg nincs változás, ugyanaz a helyzet, mint legutóbb volt.

A párharc állása: 1-0 a Lakers javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus