Visszatérhetnek Duranték, a Sixerst fogadja a Brooklyn

Veszélyben van a Nuggets-Warriors meccs, a Cavst fogadja a Washington, megismételné két nappal ezelőtti teljesítményét a Milwaukee. 

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 01:00

Ez papíron rangadó lesz, hogy a valóságban mennyire történik majd így, az azért kérdéses. A Nets jól tért vissza a szünetéről, azóta mindkét meccsét megnyerte, James Harden és Patty Mills is parádézik, most pedig szinte kiegészülhet majd a keret: visszatérhet többek között Kevin Durant és LaMarcus Aldridge is és jó páran kiszabadulhattak a karanténból. A Sixers is megnyerte az előző két meccsét, de a játék színvonala, főleg támadásban azért nem az igazi és bár Joel Embiid vezérhez méltó teljesítményeket hoz, de a csapat továbbra is eléggé akadozik, közben pedig ismét elérte őket a koronavírus is, a meccs előtt Doc Rivers vezetőedző került karanténba. A vendégek abban reménykednek, hogy Shake Milton már visszatérhet ezen az estén, ha ez így lesz, akkor ő azért labdakezelésben, kreálásban adhat pluszt. de nekik mindenképpen egy kiemelten domináns Embiidre és nagyon fizikális periméter-védekezésre lenne szükségük ahhoz, hogy megverjék a Duranttel megerősödő Brooklynt, főleg idegenben. 

 

Orlando Magic - Milwaukee Bucks 01:00

A felek két napja találkoztak és akkor nagyobb gond nélkül, 127-110-re hozta a kötelezőt a Milwaukee, most pedig ugyanabban a csarnokban jöhet a visszavágó, amelynek kimenetelével kapcsolatban a papírforma is ugyanaz. A vendégek kerete nagyjából egyben van, támadásban legutóbb sem okozott nekik nagy gondot feltörni az Orlandót, a hazaiak pedig ezen a téren messze elmaradnak a jótól - Cole Anthony még mindig nem lesz, nélküle pedig annyira nem megy nekik a playmaking, hogy nehezen látjuk magunk előtt a győzelmüket.

 

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 01:00

A Clevelandet újabb csapás érte, hiszen legutóbb elvesztette Ricky Rubiót, méghozzá minden bizonnyal az egész szezonra, ezzel Collin Sexton után ő a második meghatározó hátvéd, aki így jár idén a csapaton belül. Mivel egyébként sem teljes a keret még, így nem is lesz könnyű dolguk Washingtonban, mivel Darius Garland még mindig nem játszhat, így óriási kérdés, hogy ki fog irányítani, szervezni és bontani. A Wizardsnál is vannak hiányzók, Harrell biztosan nem játszhat még, viszont a hírek szerint Beal és Caldwell-Pope pályára lépésére is van esély - ha ez tényleg megtörténik, akkor otthon azért inkább nekik állhat a zászló. Szerkezetileg annyival egészségesebbek lennének ebben az esetben, hogy még úgy is jók lehetnek, hogy a Cavs magas posztokon azért jóval mélyebb és minőségibb sort tud felrakni azzal együtt is, hogy Jarrett Allenre valószínűleg nem számíthat - sok a kérdőjel, alapvetően jobb csapat lenne a Cleveland, de ilyen nehezítő körülmények mellett bármi elképzelhető. 

 

Denver Nuggets - Golden State Warriors 03:30

E sorok írásakor erősen kérdéses a mérkőzés sorsa, ugyanis a Denvernél Michael Malone vezetőedző, valamint három játékos, Jeff Green, Zeke Nnaji és Bones Hyland is a protokoll alá került, plusz Morris, Gordon, Rivers és Cancar játéka is kérdéses sérülés miatt - így pedig nem biztos, hogy sikerül nyolc embert összekaparni a kezdésig. A felek egyébként két napja találkoztak, akkor a Nuggets idegenben tudott nyerni, de ezekkel a fejleményekkel természetesen a Warriors lenne az esélyes, főleg úgy, hogy a vendégeknél Jordan Poole is lekerült a sérültlistáról és ő is visszatérhet Andrew Wiggins után. Draymond Green és Damion Lee még mincs, de ha lesz meccs, akkor így is egyértelmű favoritok lesznek Curryék. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus