Donovan Mitchell bokasérülést szenvedett

Bár az első vizsgálatok eredményei alapján, szerencsére nincs komolyabb probléma, ám így sem lehet tudni, hogy az eset mennyiben befolyásolhatja a kétszeres All-Star játékos idényét.

A Utah az Indiana csapatát fogadta az NBA legutóbbi játéknapján. A harmadik negyed elején egy teljesen ártalmatlannak tűnő szituációban, a Pacers játékosa Edmond Sumner indított, ám a lendület következtében a földre került, az éppen előtte felugró Mitchell pedig rosszul fogott talajt, így a jobb bokája aláfordult.

Az első vizsgálatok szerencsére nem mutattak ki súlyos elváltozást, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sérülés mennyiben befolyásolhatja Mitchell és a Jazz elkövetkezendő napjait, szemlátomást ugyanis a bedobó nem nagyon tudott ráállni a lábára, az esetet követően csak segítséggel tudott az öltözőbe vonulni.

„Nyilvánvalóan reménykedünk abban, hogy ez nem egy komoly sérülés, de meg kell várnunk az orvosi vizsgálatok eredményeit” - mondta Quin Snyder vezetőedző.

A huszonnégy esztendős Mitchell kiváló idényt teljesít, mérkőzésenként 26,5 ponttal, 4,4 lepattanóval és 5,3 gólpasszal segíti csapatát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus