LaMarcus Aldridge a Brooklyn Nets csapatában folytatja

A hétszeres All-Star center a kivásárlását követően végül a Brooklyn csapatát választotta, így hozzájuk írt alá a szezon hátralevő részére.

Mint ismert március elején jelentette be a San Antonio vezetőedzője Gregg Popovich, hogy Aldridge közös megegyezéssel távozik a csapattól, ennek okán pedig az All-Star szünetet követően már nem is lépett pályára a Spurs színeiben. A két fél a trade deadline után ténylegesen is megegyezett a magasember kivásárlásáról, aki így szabadon igazolhatóvá vált.

Az érdeklődök között konkrétan ott volt a Heat, a Los Angeles Lakers, a Los Angeles Clippers és a Brooklyn is, s bár annak ellenére, hogy sokáig a Miami tűnt befutónak végül a Nets ajánlatát fogadta el.

Az érkezése már csak azért is érdekes, mivel a New York-i klub néhány hete hasonló módon édesgette magához Blake Griffint is. Aldridge jelenléte nagy mértékben befolyásolhatja DeAndre Jordan és az utóbbi időben egyre jobb teljesítményt nyújtó Nic Claxton játékidejét is.

A harmincöt esztendős LaMarcus Aldridge a tizenötödik idényét tapossa a ligában, melynek során idén eddig 21 mérkőzésen 13,7 pontot és 4,5 lepattanót átlagolt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus