LeBron James ezúttal Stephen Curryre vetette ki a hálóját

Érdekes hírek láttak napvilágot, miszerint LeBron James ezúttal Stephen Curryt győzködi arról, hogy a Warriorsnál a 2022-es idény végén lejáró szerződését már ne hosszabbítsa meg, inkább csatlakozzon a Lakers csapatához.

Az idei atlantai All-Star gálán az a hír járta, hogy LeBron és Curry rengeteget kereste egymás társaságát, a Lakers négyszeres bajnoka ugyanis szeretné meggyőzni arról a Golden State kiválóságát, hogy a 2022-es idény végén lejáró kontraktusát ne hosszabbítsa meg a Warriorrsnál, hanem igazoljon Los Angelesbe.

Brian Windhorst információi szerint az arany-lilák vezetősége már megvizsgálta annak a lehetőségét, hogy miképp lehetne Curry, várhatóan nem kevés dollárról szóló esetleges új kontraktusát, a csapat fizetési sapkájához igazítani.

Az All-Star hétvége lassan egyfajta átigazolási piaccá válik, ahol a játékosok egymás között beszélik meg a lehetőségeiket. A pletykák szerint Steph közel áll ahhoz, hogy hosszabbítson a Golden State-el, ám LeBron megkeresése most könnyedén elbizonytalaníthatja, pláne akkor, ha nem úgy alakulnak a Warriors dolgai, mint ahogyan azt előzetesen elképzelték” - mondta a minap Windhorst.

John Healy NBA-történész és rádiós elemző, meg nem nevezett biztos forrásokra hivatkozva állítja, hogy 2018-ban Damian Lillard is egyeztetett LeBronnal, ám a Portland kiválósága hű maradt a Trail Blazershez.

Az éppen, a fentebb már említett Windhorst által írt "A LeBron-vállalat" című könyvből is kiderül, hogy James keze számos játékos szerződtetésében benne van. Kérdés, hogy vajon Curry mennyire lesz fogékony erre?

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus