A BIG3 elhalasztja a karanténtornát

Ice Cube-ék májusban rendeztek volna egy zárt helyszínen tévé által közvetített "bentlakásos" tornát.

Mark Medina (USA Today) jelentette, hogy noha a BIG3 volt az első, aki már a járvány kezdetekor elkezdett szervezni egy Big Brother-szerű, teljesen zárt helyszínen zajló tornát, egyelőre ennek nincsenek meg a feltételei. A terv az volt, hogy 16 játékost zárnak össze egy Los Angeles környéki komplexumban, akiknek nem csak a meccseit, hanem a mindennapi életét is közvetítették volna - a producer a Big Brothert is készítő cég lenne. 

Mivel a játékosokat és más résztvevőket is folyamatosan tesztelni kellene, az Egyesült Államokban tapasztalható teszthiány miatt egyelőre tartanak a társadalmi visszhangtól, és a játékosok biztonságos Los Angelesbe utaztatása sem megoldható, így a májusi startot elhalasztották. A tervet nem adják fel, de várhatóan augusztusnál vagy szeptembernél hamarabb nem indítják el a rendezvényt. Medina szerint nagyon képlékeny még minden, de az biztos, hogy meg akarják csinálni. 

Ice Cube, a liga alapítója annyit írt Twitteren, hogy a BIG3 készen áll, de nem cselekedhet gyorsabban a kormányzatnál. 

Az is biztosnak tűnik, hogy előbb lesz megtartva a karanténtorna, mint a rendes bajnokság, amely június 20-án indult volna - a 2020-as szezont minden bizonnyal ősszel vagy télen rendezik majd meg, elmaradni az sem fog. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus