A Brookyln Nets megszerezte Allen Crabbe-et

A Brooklyn Nets Andrew Nicholsonért cserébe megszerezte Allen Crabbe-et a Portland TrailBlazerstől.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy cserélt a Brooklyn Nets és a Portland TrailBlazers - Allen Crabbe a Netshez került Andrew Nicholsonért cserébe.

Crabbe-nek egy éve pont a Nets adott vaskos szerződést, de mivel korlátozott szabadügynök volt, így a Portland tartotta azt - úgy tűnik, hogy nemcsak be akartak tenni a Blazersnek Sean Marksék, hanem tényleg hisznek a fiatal játékos fejlődésében. A dobóhátvéd szerződéséből még 2+1 játékosopciós év van hátra, összesen 56.3 millió dollárt kell majd neki fizetni - annyi tartozik még a történethez, hogy Crabbe lemondott trade kickeréről, tehát nem nőtt a bére azzal, hogy cserélték.

Nicholson nagyjából annyit tud, hogy olcsóbb - neki is 2+1 év van hátra a kontraktusából, de csak 20 millió dollár értékben, és Wojnarowski értesülései szerint stretch provisionnel ki is vásárolják. Ez azt jelenti, hogy a következő 7 év során nagyjából 2.7 millió dollárral nyomja majd a Blazers sapkáját - a lényeg az volt, hogy a cserével a 48.4 millió dolláros luxusadó helyett csak 4.4-et kell fizetniük jelen állás szerint.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus