A Denvernél beszéltek Porterrel a koronavírusos kommentje miatt

Michael Porter Jr. szerint a tömegek kontrolljára használják a világjárványt.

Amint arról beszámoltunk, Michael Porter Jr., a Denver Nuggets fiatalja azt mondta, hogy egy nagyobb cél miatt használják ezt a világjárványt - így tudnak nagy tömegeket az irányításuk alá vonni, a vírus miatt az egész világ kontroll alatt van. Most maszkot kell viselni, aztán ki tudja, mi lesz, ha meglesz az ellenszer - lehet, hogy csak vakcinával lehet majd utazni. Hozzátette, hogy őt soha semmi ellen nem oltották be. Őrület, ami most folyik, de még egyszer elmondta, hogy emögött az egész mögött más célok vannak - szerinte túlságosan felfújják a COVID-19 dolgot. Később törölte a bejegyzést.

Erre reagált a klubja, ugyanis Tim Connelly kosárlabdáért felelős elnök elbeszélgetett vele a dologról - hogy itt mi hangzott el, azt titokban tartják, egyedül Mike Malone vezetőedző mondott egy-két mondatot minderről. Szerinte mindenki szabadon beszélhet és elmondhatja a véleményét, de mindenkinek érzékenyen kell reagálni a jelenlegi helyzetre, ami a Amerikában és a világon van. Hozzátette, hogy ő mindenki véleményét tiszteletben tartja addig, amíg a csapat figyelmét nem vonja el a kosárlabdáról - ugyanezt mondta egyébként a Black Livel Matter mozgalomról is.

Elmondta, hogy tudja, hogy Connelly tisztázta a dolgokat Porterrel, aki megértette a helyzetet és azt, hogy súlya van annak, amit mond.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus