A draftosztály szerint Cam Reddish-nek lesz a legjobb pályafutása

Zion Williamson csak negyedik a vonatkozó listán - az első évesek kedvence LeBron James - az újoncok kérdőívének legérdekesebb válaszai.

A liga szokás szerint kitölttette az idén draftolt újoncokkal a megszokott kérdőívét, amelynek végeredményeit most nyilvánosságra is hozta.

Az talán kevésbé meglepő, hogy az Év Újonca trófea megnyerésére a New Orleans Pelicans 1/1-esét, Zion Williamsont mondták a legtöbben (35%), az viszont igen, hogy az összes válasz alapján neki csak holtversenyben a negyedik legjobb NBA pályafutást jósolják társai (5%). Nem kisebb meglepetés, hogy itt az első helyet az Atlanta Hawks 1/10-ese, Cam Reddish szerezte meg (19%) a Memphis Grizzlies 1/2-ese, Ja Morant (16%) és a szintén atlantás De'Andre Hunter (11%) előtt.

A két legnagyobb steal kiemelkedett a többi közül: a Denver Nuggets 2/44-ese, Bol Bol és a Cleveland Cavaliers 1/30-asa, Kevin Porter Jr. is 19-19%-ot kaptak.

A legatletikusabb Zion Williamson (87%) lett, míg a legjobb shooternél szépen megoszlottak a szavazatok az első helyezett, Miami Heat által kiválasztott Tyler Herro (33%), illetve a Sacramento Kings újonca, Kyle Guy (29%) között. A legjobb védőnél a Philadelphia Sixers játékosa, Matisse Thybulle (37%) és De'Andre Hunter (29%) kapták a legtöbb voksot, míg a legjobb irányítónak egyértelműen Ja Morantot tartják társai (40%).

A legtöbben a játék sebességéhez való alkalmazkodást mondták a legnagyobb kihívásnak a profik között (40%), emellett kapott még bőven voksot az ellenfelek fizikális felépítése (21%) és a szezon hossza (21%), valamint az életstílus és az idő menedzselése is (12%). A legtöbben dobásban akarnak fejlődni (32%), kétszer annyian tartják ezt fontosnak, mint ahányan labdakezelésben szeretnének előrelépni (16%).

Az újoncok kedvenc NBA játékosa a Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James (38%) - ő Kevin Durantet (20%) előzte meg a vonatkozó listán.

A teljes kérdőív és annak végeredménye ezen a linken található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus