A Heat az új kedvenc sztárcélállomás?

Kevin O'Connor (The Ringer) értesülései szerint az elvágyódó sztárok leginkább a floridai együtteshez akarnak kerülni ezután a szezon után.

Kevin O'Connor (The Ringer) jelentette, hogy forrásai szerint a liga vezetőinek nagy többsége úgy gondolja, hogy a Miami Heat lett a jelenlegi csapatuktól elvágyódó sztárok első számú célpontja. A floridai együttes az elmúlt évek után erre a szezonra szintet lépett, Jimmy Butlert és Goran Dragicot olyan fiatalokkal vette körbe, mint Bam Adebayo, Tyler Herro, Duncan Robinson vagy Kendrick Nunn, és be is jutott a nagydöntőbe - ahol jelenleg is versenyben van még.

A Heat előtt két út is lehetséges. Egyrészt kivárhat 2021-ig, amikor többek között Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard, Paul George, LeBron James és adott esetben Anthony Davis is elérhető lesz. Hozzá kell tenni: utóbbi kettő valószínűleg nem nagyon akar majd távozni a Los Angeles Lakerstől, Giannis esetében viszont voltak már olyan hírek a buborék alatt, hogy a Miaminak van a legnagyobb esélye arra, hogy elcsábítsa a Milwaukee Buckstól.

A másik út Pat Riley előtt a csere, hiszen tele van jobbnál jobb fiatalokkal. Más kérdés, hogy az idei év után Adebayo lényegében megfizethetetlen értékű, Herrót nagyon nehéz lenne feladni egy ilyen rookie szezont követően, Robinson pedig amiben jó, abban a liga egyik, ha nem a legjobbja - és manapság a külső dobás kiemelt jelentőséggel bír. Ettől függetlenül a hírek szerint a Miami érdeklődik Victor Oladipo iránt is - őt idén nyáron cserével, jövő nyáron viszont (az előbb felsorolt úriemberekkel egyetemben) sapka alatti hellyel, igazolás útján is meg lehet szerezni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus