A koronavírus miatt elhalasztották a Rockets-Thundert

Nem tudták megrendezni a hajnali mérkőzést. 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy gond lehet a Houston - OKC mérkőzéssel, mert a texasiaknál felütötte a fejét a koronavírus és végül nem is tudták megrendezni az összecsapást. Az NBA jelentése szerint a Rocketsnél három játékos teszteredménye is pozitív, vagy bizonytalan, négy egyéb játékos került karanténba elsőszámú kontaktként, Chris Clemons sérülés miatt nem állt rendelkezésre, James Harden pedig megint bevethetetlen állapotban volt amiatt, hogy szerdán egy olyan videó került fel róla az internetre, amelyen maszk nélkül van egy houstoni klubban, márpedig ezt tiltja az NBA szabályzata.

A hírek szerint Kenyon Martin Jr. tesztje lett pozitív és mivel több csapattársával együtt összegyűltek kedd este (az ESPN szerint közös hajvágásra), így az érintetteket is hazaküldték, illetve tesztelték - köztük John Wallt és DeMarcus Cousinst is. A két említett tesztje végül negatív lett, de Jae'Sean Tate-tel és Mason Jonesszal együtt karanténba kellett vonulniuk.

A Rocketsnél egy játékos, Ben McLemore már napok óta karanténban van, mert koronavírusos.

Az NBA bő két órával a tervezett feldobás előtt halasztotta el a meccset, mert a Houstonnál nem volt meg a szükséges 8 bevethető játékos.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus