A Minnesota Timberwolves választhat első helyen a 2020-as drafton

Ma hajnalban zajlott a lottósorsolás, a harmadik legrosszabb mérleggel rendelkező Wolves ugrott fel az 1/1-es helyre - a Hornets és a Bulls is nagyot lépett előre.

A járványhelyzetre tekintettel ezúttal a csapatok képviselői otthonról követték a lottery-t, amely a Minnesotának hozott szerencsét - Karl-Anthony Towns mellett újabb 1/1-es játszhat majd a csapatban, bár Gersson Rosas GM azt mondta, hogy remek fiatal magjuk van, ez a pick pedig nagy lépést jelenthet a tehetségek megszerzésében, történjen az a drafton vagy a cserepiacon...

A második picket a Golden State Warriors szerezte meg, az ESPN emlékeztetett is rá, hogy éppen ez a két csapat cserélte el a februári határidő előtt Andrew Wigginst és D'Angelo Russellt. Bob Myers GM azt mondta, hogy a Curry-Thompson-Green trióval fognak egyeztetni, hogy mihez kezdjenek ezzel a választási joggal, mert megérdemlik. 

A 3. és 4. helyen a Charlotte Hornets és a Chicago Bulls választhat, akik a 8. és 7. helyről ugrottak feljebb. Mindkét gárda vezetője úgy nyilatkozott, hogy nem posztra fognak igazolni, hanem a legjobb bentmaradt játékost fogják húzni. 

A további sorrend:

5. Cleveland Cavaliers
6. Atlanta Hawks
7. Detroit Pistons
8. New York Knicks
9. Washington Wizards
10. Phoenix Suns
11. San Antonio Spurs
12. Sacramento Kings
13. New Orleans Pelicans
14. Boston Celtics

A Boston egy korábbi, Memphis Grizzlies-zel kötött ügylet miatt került a 14. helyre, ők egyébként így három elsőkörös pickkel (14., 26., 30.) rendelkeznek az idei börzén.

A draftot október 16-án rendezik majd.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus