A Nuggets is keresni fogja a ligát a be nem fújt szabálytalanságok miatt

Michael Malone beveti Frank Vogel módszerét a Denver ma hajnali vereségét követően - Malone szerint nem akartak megint 1-3-ra állni - Anthony Davis bokája rendben van.

A Los Angeles Lakers és a Denver Nuggets párharcának harmadik mérkőzése után az aranysárga-lilák vezetőedzője, Frank Vogel úgy fogalmazott, hogy a megfelelő csatornákon keresztül meg fogják keresni a ligát a játékvezetői ítéletek, illetve leginkább LeBron James elmaradt büntetői miatt - James mindössze 10-szer állhatott a vonalra az első három találkozó alkalmával.

A negyedik meccsen aztán LeBron és Anthony Davis is 14-14 alkalommal büntetőzhettek, Jamal Murray-n pedig elmaradt néhány megítélhető fault, ezt pedig a Nuggets trénere, Michael Malone is szóvá tette. Malone pontosan ugyanúgy fogalmazott, ahogy Vogel (meg fogják keresni a ligát a megfelelő csatornákon keresztül), ami nyilván jelzés volt a másik oldal és az NBA felé is.

Rákérdeztek nála arra is, hogy szerinte ért-e valamit a Lakersnek, használt-e az ellenfelüknek, hogy szóltak a ligánál a játékvezetői ítéletek miatt, amire annyit mondott, hogy nem tudja, csak azt, hogy a Lakers 35-ször büntetőzhetett, ők meg csak 23-szor, miközben Murray folyamatosan támadta a gyűrűt, és sokszor úgy tűnt, hogy rendesen odavertek neki.

Meg fogják nézni a felvételeket, és be fogják küldeni azokat az NBA-nek, ahol kiemelik majd, hogy szerintük hol hibáztak a sporik. Azt nem tudja, hogy lesz-e bármi foganatja ennek, vagy hogy a Lakersnél használt-e ez, de a liga mindig meghallgat mindenkit. Abban reménykednek, hogy ha a mostaniakhoz hasonló szabálytalanságok történnek a következő meccsen, akkor azokat le fogják fújni.

Az újfent 1-3-ra álló Nuggets trénere egyébként arról is beszélt, hogy bár sokan azt hiszik, hogy pontosan ebben a helyzetben szeretnének lenni, de ez nem igaz - pont fordítva, sokkal inkább vezetének 3-1-re. Mint ismert, a Denver az első két körben mindkétszer 1-3-ról állt fel és jutott tovább.

És az is ide kapcsolódik, hogy Anthony Davis bal bokája rendben van, ezt maga az érintett mondta el. Davis úgy fogalmazott, hogy elég rendesen kibicsaklott a bokája, de holnap este tud majd játszani az ötödik mérkőzésen. Frank Vogel azért óvatosabb volt, ő azt mondta, hogy majd meglátják, hogyan reagál a sérült testrész a kezelésekre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus