A Pelicans nyerte a lottery-t

Az Anthony Davis elcserélésére készülő New Orleansé lett az 1/1 és így jó eséllyel Zion Williamson - a Grizzlies és a Lakers még a nagy nyertesek.

Ma hajnalban megtartották az NBA Draft Lottery-t, amin kiderült, hogy milyen sorrendben választhatnak majd a csapatok az idei játékosbörzén.

A legnagyobbat a Los Angeles Lakers ugrotta, amely a negyedik helyen választhat, a New York Knicks az 1. helyről visszaesett a harmadikra, így jó eséllyel búcsút inthet Zion Williamsonnak, a Memphis Grizzlies bekerült a második helyre, az első pedig az Anthony Davis miatt állandóan a hírekben szereplő New Orleans Pelicans lett, amely így készülhet a Williamson-korszakra.

Shams Charania (The Athletic) értesülései szerint a Pelicans a lottery megnyerése ellenére is keresi a lehetőséget Davis elcserélésére, ezt tehát nem befolyásolja Williamson valószínűsíthető érkezése.

A lottery-hez tartozik, hogy mivel a Dallas Mavericks nem került be a Top5-be, így a draftjoga az Atlanta Hawksé lett, a Sacramento Kings 1/14-ese pedig a Boston Celticset illeti.

A lottery sorrendje:

1. Pelicans
2. Grizzlies
3. Knicks
4. Lakers
5. Cavaliers
6. Suns
7. Bulls
8. Hawks
9. Wizards
10. Hawks
11. Wolves
12. Hornets
13. Heat
14. Celtics

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus