A Pelicans nyitottá vált arra, hogy elcserélje Jrue Holiday-t

A bajnokesélyesek által talán leginkább óhajtott kombóhátvédért hamarosan licitháború indulhat.

Nemrég jelentette Shams Charania (The Athletic), hogy több forrás szerint a New Orleans Pelicans elkezdi majd meghallgatni az ajánlatokat korábbi All-Starért, aki a liga egyik legjobb two-way hátvédje. A 30 éves Holiday-t már eddig is több bajnokesélyes(nek gondolt) csapattal összeboronálta a sajtó (Nets, Bucks, Nuggets), de korábban a Pelicans nem foglalkozott a témával. 

Holiday 2013 óta erősíti a New Orleanst, előtte Philadelphiában töltött négy évet, ahol 2013-ban All-Starra is meghívták. A Pelicans színeiben 2018-ban az All-Defensive első, 2019-ben a második ötösbe szavazták be, idén pedig az Év Csapattársa Díjat vihette haza. A szerződése a 2020-21-es évadra 26.2 millió dollárt garantál számára, és lehívhat majd egy játékosopciót is 2021-22-re 27.1 millió dollárért. 

Hivatalosan még nem lehet cserélni, mivel jelenleg moratórium van a játékosmozgásokra, de ettől függetlenül az érdeklődő csapatok elkezdhetik a tervezést, hogy milyen csomagokkal indulhatnak harcba Holiday-ért, amint véget ért a tilalmi időszak. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus