A Warriors úgy készül, mintha vége lenne a szezonnak

A sereghajtónál különösebben nem tervezik az újrakezdést. 

Ugyan a következő két héten belül a tervek szerint újra elkezdhetnek edzeni az NBA csapatai, de a ligautolsó Golden State Warriorsnál még mindig olyan a hangulat, mintha vége lenne a szezonnak és nyári szünet lenne. Steve Kerr, az együttes vezetőedzője arról beszélt, hogy nagyon olyan érzése van, mintha már offszezon lenne - volt egy videókonferenciájuk Bob Myersszel és az egész kerettel, de úgy tűnt, mintha ez a szokásos év végi, szezonzáró meetingjük lenne. Myers elmondta, hogy hol tartanak az egyeztetések a ligával, tudomásul vették, ennyi.

Kerr hozzátette, hogy beszélt más csapatok edzőivel és akik a playoffra készülnének, vagy éppen még lenne esélyük kiharcolni a bejutást, azok kétségbeesetten próbálnak foglalkozni a játékosokkal, hogy minél jobb formában legyenek - náluk nem ez a helyzet, ők utolsók, nekik igazából mindegy, ha kell még játszani, akkor valahogy lejátsszák, ha nem, úgy is jó.

Még annyit mondott, hogy az edzői stábjával a következő szezonon azért már dolgoznak, sok mindent kielemeznek, mert ez az év teljesen új tapasztalat volt számukra - jövőre viszont elvileg ismét számíthatnak a Steph Curry - Klay Thompson - Draymond Green sorra és lesz egy top draftpickjük is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus