Andre Drummondot árulja a Cavs - a Raptors élénken érdeklődik

A Cavs már nem is fogja játszatni a centert. 

Ma hajnalban nem lépett pályára a Clevelandnél Andre Drummond, a remek szezont futó centert pedog csak pihentetés miatt nem küldte parkettre csapata - már itt is gyanús volt, hogy csereötlet áll a háttérben, nemrég pedig Adrian Wojnarowski és Shams Charania is megerősítette mindezt.

Az ESPN forrásai szerint Drummondot már nem is fogja játszatni a Cavs, mert árulja, míg Jarrett Allenbben látja a jövőt, aki megkapta a kezdő center pozícióját - Drummond perceit viszont nem akarták limitálni, akkor már inkább egyáltalán nem is használják, az ügynökével egyetértve döntöttek úgy, hogy új csapatot keresnek neki, addig pedig nem lép pályára.

Állítólag vannak érdeklődők, de konkrét ajánlat nincs, komolyabb egyeztetések nem kezdődtek - az ügynöke szerint Drummond 27 éves, a prime időszakát éli, úgyhogy ideális fit lehet minden olyan csapatba, amely komolyabb playoff-futásban gondolkodik.

Charania viszont úgy tudja, hogy a Toronto Raptors komolyabban is gondolkodik Drummondon és aktívan beszélgetnek a kanadaiak a Cavsszel - náluk a centerposztot nem igazán sikerült megoldani ősszel, Drummond segíthetne ezen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus