Bane és Haliburton hosszabbított, VanVleet a Rocketshez igazolt

A Lakers Hachimura megtartásával és Vincent leigazolásával erősített.

Adrian Wojnarwoski (ESPN) jelentette, hogy Fred Van Vleet elhagyja a Toronto Raptors csapatát, 3 évre a Houston Rocketshez igazol. A játékos 130 millió dollárért ír alá, vagyis pályafutása során először maximum fizetést fog keresni. A Raptors gyorsan gondoskodott a pótlásáról is, Dennis Schrödert igazolták le 2 évre összesen 26 millió dollárért.

Az Indiana Pacers megegyezett az idő előtti hosszabbításról Tyrese Haliburtonnel. A fiatal irányító designated hosszabbítást kapott, vagyis az 5 év alatt akár 260 millió dollárt is érhet majd az új szerződése. Ez messze a Pacers történetének a legnagyobb kiosztott szerződése, a franchise mindössze másodszor adott valakinek olyan megállapodást, aminek az összértéke meghaladja a 100 millió dollárt.

A Memphis Grizzlies is 5 évre lekötötte Desmond Bane-t, az ő maximum hosszabbítása 207 millió dollárt ér. Ezzel Bane lett az első játékos, akinek 200 millió dollárt meghaladó szerződést adnak Memphisben.

A Lakers vezetői sem tétlenkedtek az elmúlt órákban: előbb 3 éves, 33 millió dolláros szerződést adtak a Heattől távozó Gabe Vincentnek, majd a csapat egyik korlátozott szabadügynöke, Rui Hachimura is rábólintott egy 3 éves, 51 milliós ajánlatra. Cam Reddish ugyancsak a Lakersnél kötött ki, ő 2 évre írt alá, míg azt már az élő eseménykövetésünkben is írtuk, hogy Taurean Prince 1 évre 4,5 millióért szintén Los Angeles aranysárga-lila felébe szerződik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus