Bojan Bogdanovic a Wizardshoz került

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy Bojan Bogdanovicot a Washington Wizardshoz cserélte a Brooklyn Nets.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Washington Wizards megszerezte Bojan Bogdanovicot és Chris McCullough-t a Brooklyn Netstől Marcus Thorntonért, Andrew Nicholsonért és a 2017-es első körös pickjükért, amely lottery védett (tehát ha a Wizards PO-ba jut, akkor átmegy a Netshez).

A Wizards távozói közül Thornton 1.3 milliós lejáró (az sem elképzelhetetlen, hogy kivásárolják és mehet, ha akar jobb csapatba). Nicholson egyébként is 28 meccsen csak 8.3 percet átlagolt, a Netsnek pedig édesmindegy, mennyit keres - egyébként még 2+1 játékosopciós évig összesen nagyjából 20 millió dollárt. A Brooklyn szempontjából a draftjog volt az érdekes.

A fővárosba érkező Bogdanovic a nyáron korlátozott szabadügynök lesz, de így megtarthatja őt a Wizards, ha szeretné - egy bevethető scorerrel/shooterrel többjük van így, aki Wall kiosztásait be tudja dobni kintről.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus