Brooklyn: DeAndre Jordant elcserélték, LaMarcus Aldridge visszatért

A Netsnek sikerült kitakarítania Jordan szerződését, a Pistons vette őt át. A center meg is egyezett a kivásárlásról, ami után a Lakershez tart. LaMarcus Aldridge hivatalosan is visszatért, jelentette be az ügynöke.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Brooklyn Nets a Detroit Pistonshoz cserélte DeAndre Jordant, akiért Jahlil Okafor és Sekou Doumbouya érkezik hozzájuk cserébe. A Nets 4 jövőbeli második körös draftjogot, illetve 5,78 millió dollár készpénzt is adott azért a Pistonsnak, hogy átvegyék Jordan 2 éves, 19,7 millió dolláros szerződését, és ezzel hozzávetőlegesen 47 millió dollárnyi fizetést és luxusadót spóroltak meg.

A Nets a 2022-es és a 2027-es saját második körösét, valamint a Washington Wizards 2024-es és a Golden State Warriors 2025-ös második körösét dobta bele a cserébe.

Jordan és a Pistons meg is egyezett a kivásárlásról, a center a hírek szerint 4 millió dollárról mondott le. Miután lekerül a waverről, minden jel szerint a Los Angeles Lakershez fog aláírni.

Az ESPN szakírója arról is beszámolt, hogy a Netsnél szabadlistára kerül Alize Johnson. A csapatnál továbbra is nagyra tartják őt, ugyanakkor a posztján túlságosan is sokan lettek, emiatt kell távoznia.

Johnson egyrészt Paul Millsap érkezése miatt csúszott hátrébb a hierarchiában, másrészt pedig beigazolódtak azok a híresztelések, hogy LaMarcus Aldridge visszatér a pályára, a veterán magasember meg is egyezett egy egyéves szerződésről Brooklynban – ezt az ügynöke, Jeff Schwartz mondta el.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus