Caris LeVert lába nem tört el, még ebben a szezonban visszatérhet!

A Brooklyn Nets sajtóközleménye szerint Caris LeVertnek csak kificamodott a bokája - Markkanen nehezen gyógyul, Dillon Brooks hónapokra kidőlt. 

Ma reggel mi is beszámoltunk a Nets kiváló szezont futó fiatal játékosának csúnya sérüléséről, de szerencsére LeVert megúszta: még amerikai idő szerint tegnap este visszatért New Yorkba a csapattal együtt, és a Nets csapatorvosai természetesen amint lehetett, megvizsgálták, és kiderült, hogy csak nagyon súlyos bokaficama van. Törése egyáltalán nincs, és még a szalagok sem szakadtak el, csak közepesen súlyosan sérültek. Dr. Martin O'Malley csapatorvos szerint bár a sérülés borzasztó csúnyán nézett ki, semmiféle műtéti beavatkozásra nincs szükség, LeVert azonnal megkezdi a rehabilitációt, még ebben a szezonban 100 százalékos fizikai állapotba fogják hozni és vissza fog térni a pályára. 

Jöttek hírek közben két másik sérültről is. A Bulls finn magasembere, Lauri Markkanen rehabilitációja elhúzódik, könyöksérülése a vártnál lassabban gyógyul, a prognosztizált 6-8 hét helyett 9-11 hét alatt jön rendbe. Markkanennek fáj a könyöke, képtelen távolabbról dobni, így nincs értelme erőltetni. 

Dillon Brooksnak is kisebb szerencséje volt, a Grizzlies 22 éves hátvédjének a 76ers elleni, vasárnap hajnali összecsapáson sérült meg a térde, de nem szakadt el semmije, hanem 2-es fokozatú MCL-szalaghúzódása van - ez azt jelenti, hogy 6-8 hét múlva térhet vissza a parkettre a memphisi kispad egyik vezére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus