Chris Paul cserét kér(t), Harden ultimátumot adott

A két sztár között megoldhatatlanná fajult a viszony - Daryl Morey továbbra sem akar hallani a gárda szétcseréléséről.

Vincent Goodwill (Yahoo Sports) információ szerint megjavíthatatlan a kapcsolat a Houston Rockets két sztárja, James Harden és Chris Paul között. A hírek szerint a PO végén, a Golden State Warriors elleni kiesés után odáig fajult a dolog, hogy az irányító cserét kért, Harden pedig ultimátumot adott a Rockets vezetőségének, hogy vagy Paul megy, vagy ő.

Azt nem tudni, hogy most pontosan hol állnak a dolgok, de Goodwill értesülései szerint közel két hónapig egyáltalán nem beszélt egymással a két sztár a szezon közben, és bár Paul próbált békülni az off-szezon során, Harden eddig minden próbálkozást hárított. Az egyik forrás szerint az a gond, hogy egyik fél sem tiszteli a másikat, szét kell szedni kettejüket - Paul nem tiszteli Harden státuszát a ligában, Harden meg nem tiszteli azt a munkát, amit Paul eddig belerakott a pályafutásába.

Közben a GM, Daryl Morey újfent elmondta, hogy nem akarják szétszedni a csapat kezdőötösét - mások azzal szenvednek, hogy összerakjanak egyet, nekik már megvan. Megint elmondta Morey, hogy sem Paul, sem Harden nincs eladósorban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus