Cserélt egymással a Nuggets, Celtics és a Spurs

A Nuggets dobóhátvédet, a Spurs magasembert szerzett, a Celtics pénzt spórolt - a denverieknél plusz egy hely felszabadult, ahová Cousins érkezhet.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette elsőként a tranzakciót, amelynek keretében Bryn Forbes került Denverbe, Juancho Hernangomez és a Denver 2028-as második köröse San Antonióba, illetve Bol Bol és PJ Dozier Bostonba. 

A Denver egyértelműen egy használható és egészséges, pontgyártásban jeleskedő hátvédre vadászott, amit meg is kapott. A Spurs Forbesért kapott egy második köröst, egyúttal jelezte is, hogy az idősebb játékosoktól elkezd megszabadulni - a spanyol válogatott Hernangomezzel a szezon hátralévő részében tehetnek egy próbát, mivel 2022-23-ra is van szerződése, ami azonban egyáltalán nem garantált, így a hosszútávú terveket sem veszélyezteti. 

A Boston két sérült (és lejáró szerződésű) játékost vett át, szinte biztosan nem is lépnek pályára a Celticsben. Hernangomez 7 millió, míg a Bol-Dozier duó összesen 4 millió dollár körül keres, a cserét követően a Celtics közel kerül ahhoz, hogy bemenjen a luxusadó szintje alá. 

A Denver két játékost adott, de csak egyet kapott, így felszabadult egy hely a keretben, amit minden bizonnyal DeMarcus Cousins kap majd meg. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus