Danilo Gallinari maradni akar az OKC-nél

Az olasz játékos szívesen maradna hosszabb távon is a klubnál. 

Több cserepletyka is felmerült Danilo Gallinarival kapcsolatban, mióta a Thunderhez került, de végül a klub nem cserélte el - talán ők sem számítottak rá, hogy ez a csapat semmivel sem lesz rosszabb, mint az utóbbi években látott Russell Westbrookkal és Paul George-dzsal, viszont mikor látták, hogy mi a helyzet, inkább a keret együtt tartására szavaztak.

A hármas és négyes poszton is használható olasz idén 30 perc alatt 19 pontot és 5,6 lepattanót átlagol, az egészsége is rendben van (49 meccsen játszott eddig) és 40,6%-kal triplázik meccsenként 7,2 kísérletből, tökéletesen kiegészíti a játék fazonját szabó három irányítót. Gallinari maga is jól érzi magát Oklahoma Cityben és kijelentette, hogy szívesen maradna itt hosszabb távon is.

"Én tényleg itt akartam maradni" - mondta Gallinari a Daily Thunder Podcastnek a cserehatáridő lejártával kapcsolatban. "Nehéz lett volna elhagyni ezt a remek atmoszférát, a nagyszerű csapattársakat és egy olyan csoportot, amely nyer. Maradni akartam" - tette hozzá.

"Hogy szerződést hosszabítok-e? Remélem. Most nincs itt az ideje annak, hogy erről beszéljek a csapattal, de a nyár érdekes lesz számomra... az egyértelmű, hogy az itt maradás egy nagyszerű opció lenne számomra."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus