Daryl Morey: James Harden megváltoztatta az életemet és a kosárlabdát

A Rockets leköszönő GM-je egészoldalas újsághirdetésben búcsúzott volt csapatától és a szurkolóktól - szerinte Hardennek bajnoki címet kellene nyernie Houstonban.

A Houston Rocketstől a múlt héten távozó Daryl Morey egy egészoldala újsághirdetés formájában vett búcsút egykori kenyéradójától, a várostól és a szurkolóktól, ebben pedig elég nagy részt kapott James Harden méltatása.

A Rockets volt GM-je azt írta, hogy egy egész oldal szólhatna csak Hardenről, aki nemcsak az ő életét változtatta meg, hanem a játékot, magát a kosárlabda sportágat is forradalmasította és forradalmasítja most is - méghozzá olyan szinten, ahogyan szinte senki korábban.

Morey úgy gondolja, hogy Harden miatt változott a játék, és a következő generáció a világ minden táján azt tanulmányozza és azt próbálja meg utánozni, ahogyan Harden kosarazik. Még mindig nem tudja elhinni, hogy nem lesz több beszélgetésük a csapat stratégiájáról.

Nagyon szerette a közös munkát, melynek keretein belül olyan későbbi Hall of Famer csapattársakat tudtak mellé szerezni, mint Dwight Howard, Chris Paul vagy éppen Russell Westbrook. Kiemelte, hogy szurkol Hardennek, hogy bajnoki címet tudjon nyerni Houstonban, mert így kellene végződnie ennek a történetnek.

Morey természetesen búcsúzott Houston városától és a szurkolóktól is, akiktől rengeteg energiát kapott. Végig támogatták őt, és ők voltak a csapat sikereinek kulcsai - megtiszteltetés volt számára, hogy a város történetének és az emberek életének a része lehetett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus