Dávid Kornél hosszú interjúban beszélt a The Last Dance-ről

Hazánk eddigi egyetlen NBA-játékosa mesélt személyes tapasztalatairól a Bulls 1997-98-as edzőtáborában, amelyek nem kerültek be a dokumentumfilmbe.

A Nemzeti Sport készített Instagram-interjút Dávid Kornéllal, aki mesélt a Bulls 1997-98-as csapatáról, Jerry Krause-ról, és még nagyon sok minden másról is - a teljes interjú ide kattintva olvasható el, íme eg kis ízelítő:

– Milyen volt a személyes kapcsolata Krause-szal? Ő kommunikált a játékosokkal, vagy az embereivel intéztette a „piszkos munkát”?

– Szinte mindennap megvolt a személyes kontaktus, hiszen az irodája is ott volt a stadionban. Edzések előtt, alatt és a végén is besétált esetenként, szóval ha bármi volt, ő is tudott a csapathoz szólni, nem szigetelte el magát. Amikor velem közölte, hogy most ennyi, akkor is ő hívott be az irodájába és mondta meg. Negatívumként talán mondhatnám, hogy a második idényem után, amelyben viszonylag sokat játszottam, ha nekem egy jó ügynököm van, akkor talán egy garantált szerződést ki lehetett volna harcolni, de Scottie Pippen példájából jól lehet látni, hogy mennyi esélyem lett volna erre a megállapodásra, mivel lehetett hallani, hogy a vezetőség nem hajlandó újratárgyalni egyetlen már megkötött szerződést sem. Jó lett volna meglovagolni a dolgot, de esély nem nagyon lett volna rá.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus