DeMarcus Cousins nyáron újra a Lakershez kerülhet

A centert erre a szezonra kitette a keretéből a Los Angeles, de jó esély van rá, hogy a következő idényt megint az arany-liláknál kezdi.

Rájár a rúd DeMarcus Cousinsra az utóbbi években, a center most éppen egy súlyos ACL-szakadásból próbál felépülni - augusztusban történt vele a sérülés, de klubja, a Los Angeles Lakers nem tette ki a keretéből. Joe Vardon (The Athletic) forrásai szerint ez azért történt, mert Cousins remek kapcsolatot ápol több Lakers-játékossal is, jóban van szinte mindenkivel, a csapat összetartásain, összejövetelein így is mindig ott volt és mutatkozott némi esély arra, hogy a playoff környékén visszatérhet.

Nemrég azonban elérhetővé vált Markieff Morris, aki komoly segítséget jelenthet a bajnoki címre törő együttesnek, viszont az ő leigazolásához Cousinst ki kellett tenni a keretből. Vardon viszont úgy tudja, hogy ez csak annyit jelent, hogy nem tagja a tényleges keretnek, nem utazhat a többiekkel, nem ülhet le a kispadra, de továbbra is ott van a klub körül és mindkét fél arra törekszik, hogy nyáron sikerüljön egy új szerződést kötni.

Cousins a következő idény rajtjára elvileg (a lehetőségekhez képest) 100%-os állapotba kerülhet, viszont a rengeteg komoly sérülése és a hosszabb kihagyás miatt aligha kap igazán komoly szerződésajánlatot máshonnan - Vardon úgy tudja, hogy a center jól érzi magát a Lakersnél és szeretne maradni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus