Devin Booker beszélt a Suns legnagyobb problémájáról

Nagyon rosszul kezdte a szezont a Phoenix, ma hajnalban pedig már pfújolással "zavarta" le a pályáról őket saját közönségük.

Finoman szólva sem talált bele a szezonrajtba a Phoenix: a tavalyi szezon leggyengébb csapata edzőt váltott, igazolt három veteránt (kettőt a kezdőbe) és az 1/1-es draftcetlivel is húzott egy ígéretes centert, de eddig nem sok pozitívum látszik náluk. Devin Bookernek volt egy sérülése is, amivel hagyott ki meccseket, ezzel együtt többször is teljesen kilátástalan játékot produkáltak és jelenlegi 2-8-as mérlegüknél csak a Cavs 1-9-e rosszabb - nem ezt várták maguktól és mások sem ezt várták tőlük.

Ugyan Booker kosarával a Memphist legyőzték, de ma hajnalban negatív szezoncsúcsot döntöttek és botrányos játékkal, esélytelenül kaptak ki a Brooklyntól, a közönség pedig most már nem fogta vissza magát, hangos pfújolással küldte le a játékosokat.

"Ez szívás. Azt hittük, hogy az előző meccs lesz az előrelépésünk, erre most megint visszaléptünk. Nem védtük meg a hazai pályánkat, elvertek minket itthon, ez szégyenletes. Ha én is ott lettem volna a közönség soraiban, én is ezt tettem volna" - mondta a publikum reakciójáról a hátvéd.

"Szerintem minden jó csapatnál megvan a bizalom, megvan a kémia, fel tudják ezt használni, hogy jobbá váljanak. Azt viszont nem hiszem, hogy nálunk megvan ez. Nem érezzük igazán egymást, nem tapossuk egymás lábát, nem húzzuk egymást előre, pedig szerintem ezt kellene tennünk" - magyarázta.

Az újonc Deandre Ayton is egyetértett társával: ő azt emelte ki, hogy a szerepek nem tisztázottak a csapaton belül, nincs meg, hogy ki húzza a többieket, kit kell követni, hogy kinek mire van szüksége az öltözőben. Igor Kokoskov, a vezetőedző csak annyit tett hozzá, hogy "szükségünk van egymásra."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus